Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz gbors #69 üzenetére

"- a 2 mag most már kevés játszani, ezen nincs mit szépíteni. csináltam egy-egy tesztsort 2, ill. 3 engedélyezett maggal, és az első esetben drámaiak az eredmények."

i3-am van. Mint már tegnap is kértem, légy szíves mutass olyan játékot, ahol nem remekel az i3-asom, mert én hiába tolom a GTA IV-et, BF3-at, Metro 2033-at, Crysis 1-2-t, Far Cry 3-at, NFS MW-t, és még sorolhatnám, nem találtam olyat, ami akár neccesen belassult volna. Értsd: 25 fps vagy az alatt... :U Még ha nem full HD-ben nyomnám, dehát abban nyomom... FC3-ban vannak mikroszaggatások, de ahogy olvastam, 4 maggal is... :U

Vagy ha a stabil 60 fps a cél, akkor azt egy 7770-el úgyis cseszhetem, Crysis alatt meg mindenki cseszheti, ha nincs legalább egy 7990-e. :) Vagy kettő. Mellesleg fent nevezettek közül csak a Crysishoz volt kevés a Phenom II-esem (akármennyire tuningolva), pedig 5(!) éves, még nem is létezett a proci, mikor kiadták. :U

ANW2: ajánlom figyelmedbe két sorral feljebb. Egy 7850-nel is 22 fpst kaptam volna a második pályán a hegytetőn. 3 féle vga-val néztem, CF-fel is néztem, ugyanolyan szar volt mindig. Van, amikor kell az erős proci.

(#63) KAMELOT: akkor nézz utána legközelebb. :D A régebbi élsimításoknak négyzetszámnak kellene lenniük. A 2xAA-t mindig hülyeségnek tartottam, mert nem optimális. Kapcsold ki. Másrészt 128 bites memóriabusszal baromság minden AA. Kapcsold be inkább az Edge AA-t cfg-ből és máris tuti lesz. Ja és dx9-ben futtasd (jobbegér az ikonján), a dx10 csak egy magon számol, ezért olyan tetű lassú. 30%-ot nyersz vele. Nálam 35-50 fps max grafikán 7770-nel a Warhead, nem pedig 22. Persze AA nélkül. Viszont most vettem meg a PCG-t a Dark Athena miatt, csodálatosan beszaggat élsimítással. Pedig nem mai csirke. :P

"Én 2 magosról E5200 4GHz váltottam 4 magosra i5-3450 3,33Ghz és jelentős gyorsulást észleltem minden téren. Nem csak játékra gondolok."

Utóbbi nem csupán 4 magos, de magonként legalább kétszer erősebb. Itt lehet elásva az a kutya. :)

Új hozzászólás Aktív témák