Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Valahol irónia, valahol meg a szomorú valóság.
A dübörgő padlónak is biztosan van valami oka (pl. mi most felszedtünk mindent, és a betonon járunk, és tudom hogy lefelé dübörgök, próbálok is haladni a munkával, mert kisgyerekes család lakik alattunk. A felettünk lakónál még nem voltam fent, egyelőre a saját lakással is millió gondom van, de meggyőződésem, hogy vis major esetet kivéve kizárólag neki kell(ene) ezt orvosolnia.
Meg az is meggyőződésem, hogy elefántokat tartanak.Még nem ítélkezem, csak sejtem mi lesz a válasz, amikor felmegyek jelezni a problémát.A dohányfüstről ne is beszéljünk, most még csendben tűröm, de biztos hogy meg lesz oldva, hogy ne jöjjön be a dohányfüst a szomszédtól a leendő gyerekszobába.
(#35) Lathronos "Hogyan ápoljunk jó viszonyt a szomszédsággal 101"
Azért kezdetnek kicsit erős lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 29 éve lakunk ebben a panelban, és mindig dohányosok laktak alattunk. Most viszont az aktuális szomszédot elhagyta a...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest