Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na most itt nem én beszélem a blődségeket.
Nyilvan, ha követem a youtube videon azt a 3 oras programozast amit ott csinalnak mondujuk egy ati vga driver feltetelet, akkor lehetösegem van megoldani a "dosos ablakban", vagy nem...
Ati már régen AMD, de miután évek óta ilyen VGA-m van, tudnék róla, ha órákig tartana felrakni a drivert Linuxon.
Figyeld a trükköt: Debianon 3 csomag telepítése és egy újraindítás. Chakrán, ami "desktop" Linuxnak tekinthető semmit sem kell tenni, a telepítéskor magától felmegy, és működik a zárt driver.Egyebkent 10 windows hibabol 9,5 megoldasat kihozza a google elsö oldala, a linuxnál 10 böl 0,5-et ahhoz is programozi lexikonos tudas kell h egyaltalan le tudd követni...
Ezt valahol olvastad? Mert hogy Linuxal sokat te sem foglalkoztál, az egyértelmű. Én sem, mindössze 2008 óta próbálgatom, de pilótavizsga egyértelműen nem kell hozzá.
Egyébként nincs sok köze a PC alapú programozásnak az ottani megoldásokhoz. Az esetek döntő többségében a megoldás kimerült annyiban, hogy egy szöveg fájlban valami apróságot kellett módosítani, ha nem volt grafikus megoldás.
Amire te gondolsz, az esetleg a shell scriptek lehetnek, de azok sem az ördögtől valóak.Őszintén szólva ha nem magyarázod bele a Linux témát, akkor nem kellene ezekről a hülyeségekről beszélni. Nem ez volt a célom az írással sem, pusztán megemlítettem, hogy mennyire jól működnek bizonyos dolgok más oprendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest