- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Elijah Baley #12 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy a Corsair-nek 8mm-es hőcsövei vannak, míg 412-nek 6mm-esek.
-
Móci
addikt
válasz
fondorlatos #9 üzenetére
Akkor nem lesz ez rossz cucc.
-
Elijah Baley
tag
Azonkívül, hogy a Corsair-nek már egy ideje van ilyen
Igaz annak csak 3 darab hőcsöve van...,
...bár nem..., mert az A70-esnek 4 van...
-
Találtgyerek
veterán
Hát nem tudom ez mekkora újítás,lehet majd az árával fog hódítani.
-
aram01
nagyúr
jaj,már azt hittem ez egy tx3
-
fondorlatos
aktív tag
Folyadékcsapágyas ventit rá és jó halk is lesz.
Már csak az árat kell barátira szabni. -
boeing
őstag
Sajnos még nálunk a Evo-t sem lehet kapni.Na de majd.
-
.mf
veterán
Az említett ventin kívül a hőcsövek elrendezése is más, a 212+-on sokkal nagyobb holttér volt a hőcsövek között, így a magot kevésbé fedték le jól. Itt már szorosan vannak, ami kicsit javítani fog a teljesítményén. Valamint a lamellák alakja is változott kicsit, no meg persze a venti illesztése is drótos helyett most már műanyag keretes.
-
V.Dave
senior tag
nem ismerem a cm procihűtők teljesítményét, ez a hűtő hol van mondjuk a scythe mugenektől vagy noctuáktól?
Valamint a venti nem túl bíztató benyomást kelt, én egyből lecserélném egy scythe van noctua megoldásra.
-
naszvalo
tag
Tehát akkor a CM 212 plus újított változata.Kíváncsi leszek a tesztekre , hogy csak a 2011 foglalatra szerelhetőség miatt jobb választás e, a 212 plus tól.(ha egyáltalán jobb) No meg persze hogy mennyivel lesz drágább. Arról esetleg van valami infó,hogy a 412-ön lévő venti más e,mint a 212plus on lévő? Mert az nekem egy kicsit hangos,még leszabályozva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- FSP HYDRO M PRO 800W
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest