Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
senior tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Ne nekem mond. Én sem vennék magamnak notit. Viszont úgy vettem észre, hogy ezek a szempontok a vásárlókat nagyon nem érdeklik. Nem akarnak egy nagy dögöt, hanem valami kicsit netezni, youtube-ozni, filmezni meg Office-t. Erősebbet nem is keresnek. Hacsak nem melóra kell nekik. Plusz nem az 1000 dolláros laposokból és tabletekből fogy a legtöbb.
A konzol meg más. Azt megveszed egyszer aztán annyi 5-6 évig. Mindenki Playstation-t akar. Nem tudod ezt racionálisan levezetni. -
DudeHUN
senior tag
válasz
NandorHUN
üzenetére
Wut? De gondolom azt értetted mit akartam mondani.
A lényeg meg itt van: számodra. Számomra meg a legnagyobb videojátékos élményt idén a Super Mario Odyssey okozta. Switchen. Sajnos csak kölcsönben volt nálam. Ezek olyan szubjektív dolgok, hogy balgaság ilyet tényként/igazságként kezelni egy vitában.
És manapság már nem kell minden háztartásba PC. Laptop és tablet van már rengeteg helyen. A felhasználók túlnyomó részének elegek ezek is. -
DudeHUN
senior tag
válasz
NandorHUN
üzenetére
A többi alkatrészt meg a Windowst gondolom ajándékba adják. És az élmény pontosan 3.75x jobb, mint konzolon. Mert a szórakozást és az átélt élményt már számokban fejezzük ki.
Az egyiknek van 144fps-es GTA V, a másiknak meg mondjuk egy God of War. Lehet találgatni ki szórakozik jobban. Csak semmi értelme. -
DudeHUN
senior tag
Az utolsó bekezdéshez: senki nem felejtett el semmit se most se anno. Most az Intel került a fejlesztésekkel hátrányba. A Zen gyártása gazdaságosabb, és maga az architektúra is versenyképes az Intelével. Mellé most nem az Intel van gyártástechnólógiai előnyben kivételesen, hanem az AMD. Ez ezen a Ryzen 3000-es szérián az eddigi infók alapján nagyon is látszik.
Btw. nem az első eset lesz, hogy szinte minden tekintetben az AMD-nek lesz gyorsabb processzora. Csak a Bulldozer anno egy szép kis melléfogás lett, ezért is lett ekkora dominanciája a kékeknek. -
DudeHUN
senior tag
-
DudeHUN
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ez mára teljesen a használt programtól függ. A te esetedben érthető, mert az a progi jobban szereti az Intel processzorait. De egy átlag felhasználónál a Ryzen megjelenése óta ez nagyon nem egyértelmű.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
turbokappa
üzenetére
Ne haragudj, de az is sokat elmond a helyzetről, ha ilyen troll kommenteket kell nyomni, hogy jobban érezd magad. Inkább élvezd azt a i7 8700-at. Jó kis proci az. Viszont mint minden az informatikában le lesz nyomva. Most a rivális lesz, aki lenyomja. Evvan. Aki meg öröm táncot jár a sebezhetőségre, meg az Intel szopóágra... ez legyen a legnagyobb öröme. Én csak örülök, hogy lesz gyorsabb, olcsóbban és lesz késztetés a komoly fejlesztésre mindkét oldalon.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mi volt a valós feladat? Mert én is használom valós feladatra (videovágás, encoding) és ott meg a Ryzenes gépem mindenben gyorsabb. Elég program függő a dolog. Ami kevés szálat használ és késleltetés érzékeny, az még mindig az Intelnek kedvez. De ez is változni fog a 3000-res szériával úgy néz ki.
-
DudeHUN
senior tag
A legjobb, hogy mivel már hivatalos a 3700X 8/16 mellett a 65W TDP így az új konzolokba jövőre simán hihető a 3+GHz-es 8/16-os proci. Királyság. 10 évet ugrunk majd CPU-ban hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest