Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
üzenetére
32 éves vagyok és nekem tetszenek az ilyen cuccok, és az ismeretségi körömbe sora váltják le a haverjaim a cuccaikat rgb-s re pedig +/- 5 év korkülönbségű emberekről van szó! Van haver aki még 20 ezres razer rgb egér alátétet is vett, pedig arra még én is azt mondom hogy felesleges, vagyis nem az rgb mert nekem is rgb-s alátét van de a 20 ezres razer az felesleges, meg lehet venni 10 ezer alatt is kb úgynazt
Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.