- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
@kakuk.tamas: Idézem:
A programfuttatás szempontjából a Windows Store áruházban kínált programok jöhetnek szóba. Ezen belül is az az optimális, ha UWP-s applikációkról van szó, de a Microsoft által kidolgozott alapoknak hála a Win32-es alkalmazásoktól sem fog megrémülni a rendszer.
Hiába olvasod tovább, az csak arról szól, hogy nem csak UWP-s, hanem Win32-es alkalmazások is futhatnak. De csak a Windows Store-on keresztül beszerezhetőek, legalábbis a szöveg szerint...
Ezért írtam, amit írtam.
@blesius: Tudom, én pont ezért tettem fel a kérdést. Ha az ARM-os Win10 ágba beleraknak egy olyan korlátozást, hogy csak Windows Store-ból futtatható programot telepíthetsz, az elég érdekes helyzetet teremthet, és cseppet sem csodálkoznék, ha a Microsoft ezt szeretné elérni.
Ne feledjük el, hogy alaphelyzetben ugyanez működik Android alatt is, hiszen ott is csak Google Play-ből lehet telepíteni külön programokat. (Igen, tudom, hogy ez messze nem így működik, mert a gyártók a saját szoftverboltjukat is telepítik, a kínaiak meg Google nélküli Androidot használnak, sőt, lehet fejlesztői beállításokkal a háttértárról is telepíteni .APK-kat, de az alaphelyzet ugyebár az, hogy az egyorrú felhasználó csak Google Play-ből tudjon telepíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Synology NAS
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest