Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

_Scythe_ aktív tag válasz  1989rigo

üzenetére 1989rigo

üzenetéreMert több van belőle. 
 Itt a PH!-n is volt szavazás, hogy kinek milyen kártyája van a gépébe. Emlékeim szerint 70% körüli volt az AMD. Nyilván ez nem reprezentatív, de azért valamennyire irányadó. Továbbá feltételezem, ezek az olcsóbb kártyák -> kevesebb pénz -> rosszabb minőségű hűtés a házban is. Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy nem költenek az emberek a gépekre akár egy plusz ventilátor árát se. 2000 Ft-ot. Haverom 4850-je ezért ment tönkre, pedig hányszor elmondtam neki... De neki 2000 Ft is sok volt. Azóta nincs (használható) gépe.
 Én pl anno rögtön cseréltem a gyári thermaltake ventiket nagyobb teljesítményű (és főleg halkabb) Noctuákra, sok 10 ezerért, szellős, tágas házban lakik a gép. De nem hiszem, hogy ez lenne az általános.
 Nyilván akinek tényleg van 980 ti és hasonlókra pénze, nem Vargáné és társa táp + tomato alaplap + baby ház kombóban gondolkodik.
 Látod már az összefüggéseket?
 Nekem egyébként a GTX 260, a 8800 GT és az MX400 is elhalt. (Mind memória) AMD még eddig nem.
- 

Yodamest veterán válasz  1989rigo

üzenetére 1989rigo

üzenetéreEgyetértek, férfi ember AMD-t mai világban már ne vegyen! Nvidia mára már minden téren jobb, legyen az fizikai tényező vagy szoftveres. Kurrvajó a shadowplay is, egy gombnyomással lehet tolni a felvételt úgy, hogy nem zabálja le a procidat, de akár azonnal lehet streamelni is twitchre. Mindent külső program nélkül egyenesen a saját szoftveréből. 
- 

pomorski őstag válasz  1989rigo

üzenetére 1989rigo

üzenetére(#118) tailor74: Mi sok nvidia kártyát használunk (sőt még van belőlük összerakott házi "mini" gridünk is), amit számolásokhoz használunk. Eddig még egyetlen nvidia kártyát sem kellett hiba miatt cserélni. Pedig előfordul olyan is, hogy hetekig számolgatnak megállás nélkül a kártyák. Az őket fogó alaplapokat, vagy kiszolgáló vinyókat, ramokat viszont néha-néha cserélgetni kell hiba miatt. Pedig minden szakszerűen szellőzik és semmi sincs tuningolva/húzva. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest