Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Felhasználási terület kérdése. Én például egy ilyen mellé vennék egy 23"os képernyőt, (remélem) lenne rajta egy portreplikátor, otthon/koliban/stb leülnék pedig csak az erejét használnám, rákötnék mindent (hangfal, egér, bill, meg a képernyő ugye) és mehet a menet

Viszont nem lenne hátrány, hogyha elvinném, akkor bírná is. Ebben pl már elég erős hardver lesz ahhoz, hogy ezt mind ki tudja szolgálni.
A kis kütyükbe pont azért nem érdemes gyorsaságot tuszkolni, mert picik. Ezért nagy akksi sem fér bele, tehá idlen is csak 2-3órát menne, aminek semmi értelme (ponthogy azt tennénk tönkre, hogy kicsi, hordozható és sokáig bírja), és a hőt sem tudod elvezetni, ezért melegedne, égetne. Tehát ezt pont nem lehet sajnos / nem érdemes megcsinálni az apró gépekkel. -
icons
addikt
Nagyon szimpatikus megoldás. De részemről még várok ~5évet, mire ilyet veszek.
Addigra elképzelhetőnek tartom, hogy olyan hardver kerüljön a tablet részbe, ami most egy 200ezres notebookba (nyilván akkor 200nál többet fizetnék egy ilyen készülékért) és üzemidőben is jó legyen, mindezt úgy, hogy a hűtése is megfelelően működjön.Vagy csak én vagyok maradi, és ez az összeállítás hozza ugyanazt, amit egy valamivel olcsóbb notebook (teljesítmény, üzemidő, hőmérséklet területeken)?
Persze előny itt az is (amit már korábban máshol alkalmaztak), hogy a billentyűzetbe is kerül esetleg egy akksi, ezzel jelentősen megnövelve az üzemidőt, nem is beszélve az egyéb hardverekről (SSD, vidkari, stb).Szerk.: közben látom, érkezett is egy válasz arra, ami engem érdekelt. Úgy érzem, ez a kombó mindennapi használatra nem megfelelő még, de hogyha csak alkalomadtán szeretnénk szétválasztani, akkor jó lehet. De tényleg zseniális lesz ez pár éven belül, amikor nem kell (számomra) ilyen kemény komrpomisszumokat kötni!
A passzív dolgok meg csodák, én odavagyok értük
Persze nem desktop gépbe pl, de ha sikerül pár év múlva azt is laptopokba megfelelően átvinni...úúú
király bolygó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Dell Latitude 7490 14" i5-8250U / 16 GB DDR4 / 256 SSD / 60 WHR excellent akku / Dell WD15 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze nem desktop gépbe pl, de ha sikerül pár év múlva azt is laptopokba megfelelően átvinni...úúú