Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az lenne az igazi, ha több olyan küldetés lenne, amiben csak nagyon limitált bázisépítési lehetőségek lennének, vagy csak egy adott mennyiségű egységgel kellene boldogulni. Amolyan Company Of Heroes-szerűen. Szvsz a sztorihoz illene is ez az ötlet, a kor előrehaladtával a tiberium is egyre nagyobb mértékben terjed el a bolygón, fertőzőbb, irtja az emberiséget, kevesebb emberi erőforrás állna rendelkezésre.
Én már nagyon várom a C&C4-et, ez nem egy profi, nagyon taktikázós RTS lesz, hanem egy egyszerűbb, élvezhető és hangulatos RTS. Aki egy profi RTS-t vár (CoH, DoW, WiC szerűt), az csalódni fog. Én úgy tekintek a C&C sorozatra, mint pl autós játékok esetén a DiRT2-re. Nem profi, de élvezetes, szórakoztató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest