Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firka01
csendes tag
igazából nem hiszem h az internet olyan nagy probléma lenne a mai világban ezen csak azok pörögnek akik nem akarják megvenni és ez érthető is
én is ilyen vagyok 
Másik akik itt panaszkodnak eleve rendelkeznek internet kapcsolattal különben nem irnánaka ide
(nem kell a duma a net kávézóról főleg ha v mi ős tag vagy
De a játékot úgy is fel fogják törni ahogy ez már megszokott én csak egy megoldást látok ez ellen amit nem vagy csak nehezen lehetne kikerülni ha az internet szolgáltatók és a szoftver gyártók össze fognának és bele gyúrnák a net árába a szoftver gyártás költségét is mivel az internet ára egyre lentebb megy kb megvalósíthatóvá is válik szerintem kicsit durva hasonlat de olyan lenne mint pl a benzin árába az útadó cserébe pedig szabadon tölthetővé válnának a programok lehet hülyeségnek hangzik de ki tudja
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
én is ilyen vagyok