Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz Fred23 #20 üzenetére

Ha olvastad volna a hsz-eket, tudnád miről van szó, kéklufi megunta, hogy mindenkit ez a DE fogyasztás érdekelt és mindig berakott valaki egy ezeréves táblázatot. Egyébkét azt is olvashattad volna, hogy ez az induló érték, ha használod a rendszert, akkor a különbség eltűnik. :) Én például úgy vagyok vele, hogy én a rendszert használom, a rendszer meg a Cinnamont és így tökéletesen meg is vagyok vele elégedve.

(#14)-ben amúgy láthattad volna, hogy használat közben akár még kevesebbet is fogyasztott a Cinnamon :Y

A KDE viszont pörgősebbnek tűnik, kb. olyan, mintha XFCE-vel futna a rendszerem, ezt viszont csak akkor veszem észre, ha ezeket használom, ha visszatérek a Cinnamonra, akkor nekem annak a működése a tökéletes, egyszerűen csak használok mindent, mert már eléggé ismerem. Ezektől a QT-s kinézetű programoktól amúgy is arcidegzsábát kapok, hiába mondják szebbnek ezeket. Már a terminal is szögletes lécekkel van körbevéve, egyszerűen zavaró, elvonja a figyelmet a tartalomról.

Bootidők is érdekelnek amúgy?

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák