- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ha valakinek infra kell és mondjuk nincs, attól még nem használhatatlan a telefon, max az illetőnek...
Szóval ez a nettó hülyeség kategória, kijelenteni, hogy nincs használható droidos telefon 50k alatt.
Bele lehet kötni a redmi2 pro-ba is, csak nem 43k-ért, utolsó ára annyi volt eustocknál.
A dogee cucca is 30-ért elég baráti. Meg van ott még elég sok telefon.
Noteot vettem tavaly, kéz alatt 60-ért. Stabilabb mint a wp-s lumiám volt, erről ennyitKezelése gyerekjáték, rengeteg extrát tud amit sima droid nem. Nem kellett hackelgetni rajta semmit, nem indítgatom újra naponta/hetente/havonta sem. Max akkor ha véletlen ráfelejtek és teljesen lemerült
Most az utódja van 55k körül, igaz ez 5,5".
Használtam wp-t, ios-t, sima droidoktól a víz vert ki, ellenben miui mindennél jobb amit próbáltam. Nem tökéletes, de másik kettő sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest