- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ha valakinek infra kell és mondjuk nincs, attól még nem használhatatlan a telefon, max az illetőnek...
Szóval ez a nettó hülyeség kategória, kijelenteni, hogy nincs használható droidos telefon 50k alatt.
Bele lehet kötni a redmi2 pro-ba is, csak nem 43k-ért, utolsó ára annyi volt eustocknál.
A dogee cucca is 30-ért elég baráti. Meg van ott még elég sok telefon.
Noteot vettem tavaly, kéz alatt 60-ért. Stabilabb mint a wp-s lumiám volt, erről ennyitKezelése gyerekjáték, rengeteg extrát tud amit sima droid nem. Nem kellett hackelgetni rajta semmit, nem indítgatom újra naponta/hetente/havonta sem. Max akkor ha véletlen ráfelejtek és teljesen lemerült
Most az utódja van 55k körül, igaz ez 5,5".
Használtam wp-t, ios-t, sima droidoktól a víz vert ki, ellenben miui mindennél jobb amit próbáltam. Nem tökéletes, de másik kettő sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest