- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Én is így vagyok vele, eddig az összes COD megvolt, és hát meg kell hagyni a single részük verhetetlen. Amikor lehetőségem nyílt arra (új gépem lett), hogy az újabb címeket is kijátsszam sorra töltöttem le az mw részeket és a bf3-mat. Szépen végigtoltam mindegyikben a singlet, és hát bf3-é nagyon ergya lett. Unalmas egysíkú tipikus minden közel keletit halomra ölünk amerikai sablonhülyeség. COD se jobb, mert az is ilyen hős Amerika megment mindenkit a világuralomtól téma, de valahogy sokkal emészthetőbb és változatosabb és pörgősebb, a singlenek ez a lényege. A multi nekem csak az első mw-ben jött be, és hát mivel azóta nem sokat változott meg se vettem egyik COD-ot se, első mw meg megy törtbe.
És az hogy valaki szereti a COD-ot akkor egyből kis p*cs nagy marhaság
20 éves vagyok, de néha rám jön, hogy egész este tolom a COD singlet-t, mert unom a bf3-mat.Ennek ellenére, hogy a bf3 egyjátékos része finoman szólva is kaki, megvettem a játékot, mert a multiplayere iszonyat jó, és premiumra is tervezek beruházni.
BO2-höz: már az első black opstól se esett le az állam, és ezt a trailert elnézve, lehet még egy letöltést se ér meg, nem hogy megvegyem, hülye lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Projektor topic
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
20 éves vagyok, de néha rám jön, hogy egész este tolom a COD singlet-t, mert unom a bf3-mat.