- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gergő_
őstag
Persze ezt értem és én is így gondolom, de a vatera más tészta, ha valaki megnyer egy aukciót, miután megkapja az eladó elérhetőségeit, úgy gondolom neki kell felvennie a kapcsolatot vele, neki van vásárlási szándéka amit így véglegesít.
Az hogy lenyomom a vásárlás gombot, önmagában eléggé...Szerintem kamuzik. Meg sem próbált felkeresni. Ne legyen igazam.
-
-
Tim82
félisten
Vaterán én csak vevőként vagyok fent, de ha leütök valamit és megnyerem a licitet, 24 órán belül jelentkezni szoktam.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Dupla, thx to E61 & Opera Mini.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Köszönöm az ötleteket, de közben csoda történt! (kopp-kopp) Tegnap délelőtt utolsó próbaként hívtam az embert, és felvette. Állítása szerint a freemail-es címe meghibásodott (???) és nem tud belépni. Arra, hogy a telefonját miért nem vette fel, illetve miért nem hívott vissza, nem reagált. Elvileg a hétvégén elutalta a pénzt, hétfőn ott lesz a számlámon (OTP-s ő is, én is). Kíváncsi vagyok, tényleg így lesz-e.
Péntek este viszont már írtam a Vaterának, hogy mi a problémám a vevővel. Ha hétfőn jön a pénz, írok nekik, hogy tárgytalan. Ha nem, akkor sajnálom...
Amúgy a kedves vevő INAKTTÍV státuszban van.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Erre azért azt tudnám mondani, hogy nem a vevő van az eladóért.
Szó ami szó, ha én eladok, vagy veszek, törekszem a mielőbbi kapcsolat felvételre, és írok.
Akinek fontos egy kicsit is, az így tesz, és nem ilyen indokok mögé bújik, hogy "Nem az eladónak kell megkeresni a vevőt."| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Írj neki egy utolsó üzenetet, hogy amennyiben 1 napon belül nem veszi fel a kapcsolatot végre, negatívval díjazod!
FONTOS, hogy ezt a levelet másolatként küld a biztonsag@vatera.hu címre.
Kapsz vissza egy azonosítót, aminek a segítségével ha negatívot ad, tudod azt töröltetni, hiszen jogtalan volna!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
máyköl
veterán
Dobj neki egy negatívat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest