Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee #9 üzenetére
Nem ragaszkodom én a vasárnaphoz...csak hétköznap kevésbé elfogadott, ha úgy döntök, hogy megyek kocsmázni
-
Audiban is hasonló a termelési rend, csak ott 2 nap nappal, 2 éjszaka, majd 4 nap pihi. Ez váltakozik. Ugyanígy 12 órában, közben étkezési szünetekkel.
Jók az ilyenek, legalábbis én azt hiszem jobb, mint 5 nap munka + 2 nap pihenő.
Persze aki a hagyományos értékrendhez ragaszkodik, vagyis a vasárnaphoz, annak fail. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee #7 üzenetére
Ez pontosan olyan. Hogy mennyire fizetik? Ezt még nem tudom, mert próbaidős vagyok(teljes fizetést bónusszal meg mindennek januártól kapok majd). De a kollégáim, akik régóta ott vannak, 2 műszakra átlag 130k-t vittek haza(okt.1-től dolgozunk folyamatosba). Nekik is ez lesz az első hónap ilyen fizu. Annyiban viszont mindenképp jó, hogy csak a hónap felében kell dolgozni.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
Folyamatos 12-ben dolgozok(3nap 12, 3 nap pihi).
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
Régen valóban sokat spóroltak(gondoljunk csak arra az időre, amikor még valahol olajlámpással világítottak), de manapság semmi értelme...én eltörölném a 3,14csába...
-
Bjørgersson
félisten
Pont ma reggel félkómásan gondolkodtam ezen az egészen a buszon, hogy mi értelme is van az egésznek. Olyan sok energiát spórolunk meg ezzel a herce-hurcával?
-
Nordic
Közösségépítő
Örülök is neki...12 helyett 13 órát dolgozom majd
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2012. október 28-én vasárnap, hajnali 3 órakor 2 órára kell átállítani az órákat, azaz egy órával többet alhatunk....
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest