- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem ragaszkodom én a vasárnaphoz...csak hétköznap kevésbé elfogadott, ha úgy döntök, hogy megyek kocsmázni

-
Audiban is hasonló a termelési rend, csak ott 2 nap nappal, 2 éjszaka, majd 4 nap pihi. Ez váltakozik. Ugyanígy 12 órában, közben étkezési szünetekkel.
Jók az ilyenek, legalábbis én azt hiszem jobb, mint 5 nap munka + 2 nap pihenő.
Persze aki a hagyományos értékrendhez ragaszkodik, vagyis a vasárnaphoz, annak fail. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ez pontosan olyan. Hogy mennyire fizetik? Ezt még nem tudom, mert próbaidős vagyok(teljes fizetést bónusszal meg mindennek januártól kapok majd). De a kollégáim, akik régóta ott vannak, 2 műszakra átlag 130k-t vittek haza(okt.1-től dolgozunk folyamatosba). Nekik is ez lesz az első hónap ilyen fizu. Annyiban viszont mindenképp jó, hogy csak a hónap felében kell dolgozni.

-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Folyamatos 12-ben dolgozok(3nap 12, 3 nap pihi).
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Régen valóban sokat spóroltak(gondoljunk csak arra az időre, amikor még valahol olajlámpással világítottak), de manapság semmi értelme...én eltörölném a 3,14csába...

-
Bjørgersson
félisten
Pont ma reggel félkómásan gondolkodtam ezen az egészen a buszon, hogy mi értelme is van az egésznek. Olyan sok energiát spórolunk meg ezzel a herce-hurcával?
-
Nordic
Közösségépítő
Örülök is neki...12 helyett 13 órát dolgozom majd

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak magunkat szopatjuk vele. Mire átállunk a téli időszámításra, már majdnem itt a nyári. És fordítva..