Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Psychonaut #7 üzenetére
"A szovjetek csináltak borzalmas dolgokat, nagyon durva bűntényeket. Ki mondta, hogy nem (ők, nyilván, de rajtuk kívül)? Akárcsak a németek, vagy akárki más."
Csak a németek ügyeit még mindig agyba-főbe nyomatják, míg a szovjetek bűneit 20 évvel a kommunizmus bukása után sem nagyon erőltetik a médiában.. Pedig ott is volt gulág, Szibéria stb, nagyon mégse csinálnak 200 millió USD-os filmeket ezekről (talán csak a lengyel Katyn az egyetlen ilyen film eddig). Meg úgy egyébként is nagyon unalmas már, hogy mindig mindenhol előkerül a téma. Múltkor nézek Viasat Historyn egy fényképészet őskoráról szóló filmet, pont gondoltam most legalább nem arról van szó, erre a végén bedobnak vmi Hitlerjugendes képet, hogy itt kötött ki a világ, mondom wtf.. Semmi köze nem volt az egészhez.
-
^Clown
addikt
Valami olyasmit is olvastam a csókáról, hogy kicsit zakkant, korábban elmeorvosi kezelés alatt állt. Aztán ki tudja, hogy ez igaz-e. Mindenesetre a MZSVSZ-re nézve elég érdekes lenne, ha egy nem teljesen ép elméjű ember volna a szóvivőjük.
Ettől függetlenül, hogy ez igaz-e vagy sem. szvsz. ilyet normális ember nem ír. -
CséZé
őstag
elolvastam a verset, de egy valamit nem értek. ha ennyire ki nem állhatja (ennél szebben nem tudtam fogalmazni) a magyarokat, akkor mi a fszért kell magyarul beszélni és miért van magyar neve? ugyanez igaz a fekete bárányokra is.
-
moha21
veterán
Szörnyű dolgok ezek, de a háború sajnos ilyen..
Minden oldalról történtek szörnyű dolgok. -
Gergő_
őstag
válasz
Psychonaut #7 üzenetére
Álszent nem voltam még, de köszönöm
. Egyébként én általánosságban értettem(szándékosan megcsonkítottam a hsz-omat, eredetileg mást írtam, de akkor tessék:
a blogouton nem lehet igazi hétköznapi témákról beszélgetni, csak hardverekről... a másik kedvencem az angol nyelvű címek használata...
Te egyébként tisztában vagy az álszent valódi jelentésével?[link]
Példának okáért az említett Regös verset sem szabad posztban leírni, ez az álszentség egyfajta könnyebb formája. -
baluka26
veterán
válasz
Psychonaut #7 üzenetére
+1
Hasonlóra számítottam amikor az elején kezdődött a történet. Mamám mesélt történeteket, bár nálunk itt a faluban ilyesmi nem történt (konkrét erőszakolás)*, de testvérének férje is kint volt '51-ig hadifogságban. A házakból a bútorokat elhurcoltak, felgyújtották. Sok élelmet elvettek a lakosoktól. Szörnyű időszak lehetett
*Mondjuk-mama elbeszélései alapján-sok fiatal nő/asszony volt, aki inkább odafeküdt a ruszkiknak, csak ne bántsák őket és családjukat -
Psychonaut
veterán
^Clown: tőled előre is elnézést kérek a következő pár sorért, nem szándékoztam belerondítani a bejegyzésedbe, de kinyílt a bicska pár hozzászólás láttán.
CséZé, Gergő_: Ne legyetek álszentek! Senki nem mondta tudtommal, hogy ami a második világháborúban szovjet részről történt, az mind szép volt és jó. Vagy hogy ne lehetne róla beszélni. A szovjetek csináltak borzalmas dolgokat, nagyon durva bűntényeket. Ki mondta, hogy nem (ők, nyilván, de rajtuk kívül)? Akárcsak a németek, vagy akárki más. A háború mocskos dolog. A diktatúrák szintén. Legyen az szovjet, német, koreai vagy bármilyen.
-
Móci
addikt
Nem tudom megérteni, hogy az emberek hogyan képesek ilyen tettekre... borzalom.
-
Gergő_
őstag
:/
remélem egyszer lehet a blogoutot is rendes blogolásra használni, és az élet bármilyen kérdéséről beszélgetni fenyítés nélkül.
-
gamek!ller
őstag
Jézusom...
-
JoeYi
őstag
ez szörnyű. Szép lassan megértem, hogy micsoda mélyről fakadó düh segítette '56-ban az embereket, hogy lázadjanak. Eddig nem értettem, hogy miből merítettek bátorságot a fegyver ragadáshoz, de ez most kicsit megértette velem, hogy milyen szerencsés vagyok, milyen szerencsés, hogy elképzelni se tudom mekkora szenvedést élt át az ország 60-70 éve
-
CséZé
őstag
erről pedig sose esik szó, csak a tudjukkiknek a mijéről.
-
Nordic
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csak erős idegzetűek hallgassák végig ezt a beszámolót.Kattints a képreKérek mindenkit a kulturált...
- Okos Otthon / Smart Home
- Bundle topik
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest