Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
,, A felvetést meg nem is értem, hogy miért lovagolná meg a Cyberpunk 2077 hangulatát?"
En meg azt nem ertem hogy ezt te hogy nem erted.
-
dreampage
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Magával a grafikával nincs gond, stílusos és hangulatos. Inkább a teljesítmény a problémás a (jelenlegi) konzolokon. Attól tartok, egyre több fejlesztő hanyagolja az optimalizációt, az új konzolok úgyis erőből megoldják ezeket a problémákat.
-
Tüphón
senior tag
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Erdekes, hogy ezt engedtek ilyen grafikai minőségben kiadni..
-
Komplikato
veterán
Láttam belőle gameplayt, a sztori és a hangulata is bejön, szerintem meg is veszem. A felvetést meg nem is értem, hogy miért lovagolná meg a Cyberpunk 2077 hangulatát?
-
Ez egy magyar srác csinálta, ha jól rémlik.
-
KROK640
nagyúr
Mindez steampunkban sokkal érdekesebb lenne NEKEM.
De ígyis hangulatos az intro alapján, kár hogy hőseinket minecraftban rakták össze
-
Vesa
veterán
Egy újabb cím, ami csak a Cyberpunk 2077 hype-ot próbálja meglovagolni. Felejthető...
-
Tigerclaw
nagyúr
A vilag, az atmoszfera bejon a video alapjan, de a pixel art abszolut nem az en vilagom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest