Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Mi lett Sonkyval? Melózok, lemaradtam

-
Zsom!
tag
Elképzelem ahogy sislaci ül a gép előtt: hogy eddig miért nem léptem be lányként? A közeljövőben számíthatunk egy újabb lányra, de ő már sislaci lesz.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
classichp2: miért kell ez? -
törölt tag
visszamennyé kutyámajom
-
Dany007
veterán
válasz
classicph2
üzenetére
Jah én is twollah haverja vagyok és tőle szoktam netezni!
Szal én is repülök mindjárt... 
Érdekes, hogy az ilyen misztikus összefonódások csak akkor derülnek ki, amikor már kiborult a bili.
Amúgy meg tényleg szánalmas és személyiségproblémákra utal, ha valaki annyira visszaakar jönni, hogy képes női néven regisztrálni újra, és újra...
A proccesszor dolog már tényleg elég necces volt. Sőt az egész. Túl járatos volt a karakter ahhoz, hogy ne tűnjön fel.
Egy buta 19 éves kis modell csaj idejön és egyből blogot ír, mint újonc. A legtöbb ilyen kis tudatlan először topicot nyit oda ahová nem szabad. Majd csak utána tudja meg, hogy mi a helyzet.
Mind1, gáz ez az egész. Te vagy a leggyengébb láncszem. Viszlát. Sajnálom =/ De legalább a moderátorok jólvégzik a dolgukat. -
ABE
őstag
válasz
classicph2
üzenetére
Aha, 10 percen belül eljöttél, hazamentél, bejelentkeztél másik gépre, stb... Menj már a francba a nyilas dumával! Megírtam korábban priviben is: ha nincs titkolnivalód, akkor tisztázd a moderátorokkal a dolgot, hogy te nem Sonky vagy. Megtetted? Nem. Akkor nincs miről beszélni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
classicph2
üzenetére
a tudathasadásos skizofrénia kemény betegség... kezelésre szorul

-
had423
aktív tag
amúgy nem erre van a "moderálással kapcsolatos kérdések és válaszok" topic, vagy ez nem olyan helyzet?
Tudtam h csaló vagy. Na jó, csak sejtettem. -
válasz
classicph2
üzenetére
Ezt a dumát...
Mivel IP cím egyezés volt szerinted miért raktak ki? Gondolkozz... -
proci985
MODERÁTOR
ha ez a moderátoi tevékenységgel kapcsolatos topikba ment volna a fórumba, úgy akár hihető is lenne.
de nem, logoutra ment.
viszont: ha tényleg ott vagy, akkor mutasd meg, kérjük a képet, együtt. olyan nincs, hogy 2010ben se kamera, se más rögzítésre alakalmas hardver nem akad.
szerk: tedd azt. az ip egyezés a többi (gyanús) tevékenységgel együtt bőven elég szokott lenni indokolt banhoz. fórumhasználati szokásokban is elég közel álltok egymáshoz.
(az mondjuk szerintem még belefér, hogy egy lány otthon haxolja a GTA4et SM2.0ra, ismerek több nőnemű kockát eléggé jó tudással akik még a tetejében játszanak is, de más dolgok nem igazán stimmeltek)
-
Probber
őstag
Sonky. Megvezettél egy egész társaságot. Ilyen könnyen nem kapod meg a visszakerülés lehetőségét.
-
aero.
veterán
válasz
classicph2
üzenetére
Azt hitted megment az új net. Hát nem.
#9: De van.
-
Zsom!
tag
Mint valami rosszfiú: VISSZAJÖTTEM! muhahaha
Cthulhu Dawn: be van rúgva
-
Dany007
veterán
Kár volt... Szerintem elég gáz a helyzet. A másik topicban jól látták a dolgokat, ami másnak is szemet szúrt, csak nem mindenki jegyezte meg.
Cu... -
classicph2
csendes tag
Ráadásul a cikkem is törölték...
-
classicph2
csendes tag
Várom a Moderátorok válaszát!
Aktív témák
Hirdetés
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)