- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny
senior tag
Javaslom: először olvass végig normálisan mindent, csak aztán kötekedj
A 102-es hozzászólásom válasz - mint ahogy jól látszik is - volt designerboi 101-es hozzászólásának azon részére, miszerint ''Máshol nem lehet kapni? (nem expert, tőlük nem tudok venni, mert mezei júzer vagyok, nem adom tovább a portékát)''.
Erre írtam a 46e bruttót, mármint hogy annyi az Expertben. Szvsz nem fogalmaztam túl ködösen, másnak legalábbis érthető volt.
Egyszerűen van Stacker olyan árakon, amiket írok. Kész-passz.
Részemről téma lezárva. Olvasni én tudok, veled ellentétben. -
Johnny
senior tag
Ausztriában online boltban jelenleg - a legolcsóbb helyen - 142 euro ez a ház (~35e).
-
Johnny
senior tag
válasz
designerboi #108 üzenetére
Oks, sokat nem tudtam segíteni.
-
Johnny
senior tag
válasz
designerboi #105 üzenetére
Kérdezd meg a cikkírót, hol ennyi kiskerben. Az Expertben ennyi, nem tudom más nagyker hoz-e be ilyet (nem hiszem).
-
Johnny
senior tag
válasz
designerboi #101 üzenetére
Pedig ott csak 46e bruttóban
A héten láttam/szedtem szét végre ilyen házat élőben, brutális. Nagyon-nagyon jó minőségü ház, sokkal jobban tetszik, mint bármelyik Thermaltake vagy Chieftec ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest