Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Azért én is sajnálnék annyit, külsőre tényleg ott van, de nekem nagyon fontos a léghűtési teljesítmény - mivel vizes rendszerre nincs pénzem, legalábbis olyanra nem, amit vennék is -, ettől függetlenül ha vennék vízhűtést, akkor is jobban megmozgatja az "eredeti" Stacker az egyes rendszeregységek körül a levegőt. A 30ezres házak közül meg ez tetszik a legjobban, ha most körülnézek, hozzánézve a belső helyet, és a technikai megoldásokat is. A 810 mondjuk már nem jön be annyira, nem nyújt annyi lehetőséget az elhelyezések terén - táp - . Ha csak ránézek, eszembe jut, hogy egy perc sem volt, mikor azt gondoltam, hogy ezt nem kellett volna megvenni, és megbántam. Nekem 21 ezerben volt, mert sulinetben vettem, szóval annyiért meg ajándék volt
De most ha házat keresnék, újra az lenne.Ettől függetlenül mindenkinek az a véleménye, ami, és olyan szempontok alapján választ házat, amik megfelelnek neki.

Most nézem, az ipon - nál a 810 még drágább is, ha csak egy ezressel is. Én nem fogom leváltani az enyém, az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De most ha házat keresnék, újra az lenne.