Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Azért én is sajnálnék annyit, külsőre tényleg ott van, de nekem nagyon fontos a léghűtési teljesítmény - mivel vizes rendszerre nincs pénzem, legalábbis olyanra nem, amit vennék is -, ettől függetlenül ha vennék vízhűtést, akkor is jobban megmozgatja az "eredeti" Stacker az egyes rendszeregységek körül a levegőt. A 30ezres házak közül meg ez tetszik a legjobban, ha most körülnézek, hozzánézve a belső helyet, és a technikai megoldásokat is. A 810 mondjuk már nem jön be annyira, nem nyújt annyi lehetőséget az elhelyezések terén - táp - . Ha csak ránézek, eszembe jut, hogy egy perc sem volt, mikor azt gondoltam, hogy ezt nem kellett volna megvenni, és megbántam. Nekem 21 ezerben volt, mert sulinetben vettem, szóval annyiért meg ajándék volt
De most ha házat keresnék, újra az lenne.
Ettől függetlenül mindenkinek az a véleménye, ami, és olyan szempontok alapján választ házat, amik megfelelnek neki.
Most nézem, az ipon - nál a 810 még drágább is, ha csak egy ezressel is. Én nem fogom leváltani az enyém, az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest