- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnáltam lecsavarozni a rácsot, féltettem, hogy így túlságosan szabadon lesz a táp. Bár belegondolva nincs mitől félteni, biztos helyre került az.
A bekapcsológombról tartom, hogy beljebb kellene lennie, vendégeskedett nálam pár napig egy másik Stacker ([link]), azon mintha nem így helyezkedett volna el.
Az előlapi panelt valamikor hét elején úgyis kiveszem: Gondolom, hogy a nem használt előlapi USB és egyéb portok vezetékeit le lehet húzni róla, ezt meg is ejtem. S akkor már ránézek a bekapcsológomb beépítésére is, látszik-e belőle valami. Ha nem, akkor természetesen nem piszkálom meg.
Azóta észrevettem, hogy a ház tetején lévő rács is kicsit ferdén van a helyére applikálva, de ez egyrészt úgysem látszik, másrészt lehet, hogy az ottani ventilátor csavarjanak a megigazításával korrigálható.
Mindenesetre - még ha nem is úgy tűnik - már túltettem magam ezeken a dolgokon. Jól felsoroltam mindent, ami nem tetszett. A pozitívumokkal nem fogom ugyanezt megtenni, mert egyrészt tele van velük a topic, másrészt ha ilyen szinten elkezdeném részletezni őket, soha nem érnék a lista végére.
Most este bekapcsolva tűnt fel, hogy mennyivel halkabb a gép. S ha be akarok tenni egy CD-t a meghajtóba, mégcsak le sem kell hajolnom.
A masina belseje is szembeötlően kulturáltabban néz ki, s ebben a házban tényleg lehet légmozgás, az összes alkatrész 6-7 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű!
Szerelni is egyszerű, a kinézetre pedig igencsak impozáns. Törpös, na!
#345 & #346: Majdnem leestem a székről basszus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest