Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz erdoke #344 üzenetére

Sajnáltam lecsavarozni a rácsot, féltettem, hogy így túlságosan szabadon lesz a táp. Bár belegondolva nincs mitől félteni, biztos helyre került az. :)
    A bekapcsológombról tartom, hogy beljebb kellene lennie, vendégeskedett nálam pár napig egy másik Stacker ([link]), azon mintha nem így helyezkedett volna el.
    Az előlapi panelt valamikor hét elején úgyis kiveszem: Gondolom, hogy a nem használt előlapi USB és egyéb portok vezetékeit le lehet húzni róla, ezt meg is ejtem. S akkor már ránézek a bekapcsológomb beépítésére is, látszik-e belőle valami. Ha nem, akkor természetesen nem piszkálom meg. :)
    Azóta észrevettem, hogy a ház tetején lévő rács is kicsit ferdén van a helyére applikálva, de ez egyrészt úgysem látszik, másrészt lehet, hogy az ottani ventilátor csavarjanak a megigazításával korrigálható.
    Mindenesetre - még ha nem is úgy tűnik - már túltettem magam ezeken a dolgokon. Jól felsoroltam mindent, ami nem tetszett. A pozitívumokkal nem fogom ugyanezt megtenni, mert egyrészt tele van velük a topic, másrészt ha ilyen szinten elkezdeném részletezni őket, soha nem érnék a lista végére. :))

Most este bekapcsolva tűnt fel, hogy mennyivel halkabb a gép. S ha be akarok tenni egy CD-t a meghajtóba, mégcsak le sem kell hajolnom. :))
    A masina belseje is szembeötlően kulturáltabban néz ki, s ebben a házban tényleg lehet légmozgás, az összes alkatrész 6-7 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű!
    Szerelni is egyszerű, a kinézetre pedig igencsak impozáns. Törpös, na! :D

#345 & #346: Majdnem leestem a székről basszus! :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés