- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarlee
tag
Ugy latom, en vagyok itt az egyetlen resztvevo... Szoval, ez a kutyu teljesen megeri az arat! Win8.1-el hasznalom es teljesen rendben van! Egyetlen negativum eddig a 8 "-os kepernyo picit kicsi az ujjaimhoz, nehez pontosan eltalalni a dolgokat... Szoval egy kapacitiv ceruza kelleni fog.
-
Csarlee
tag
Na, úgy néz ki a vámot+ÁFÁ-t nem fogom elkerülni:
2015.07.30 Küldemény információ:
08:37 Vámkezelési indítvány NAV részére elküldveHiába holland posta, ezek a süket kínaiak a számlán 22 USD-t írtak, illetve nem volt pontosan megnevezve a típus ezért bekérték a postások a rendelést visszaigazoló email-t... Abból viszont látszik, hogy tokkal együtt 104 USD volt. Kiváncsi vagyok mennyit kell majd ráfizetnem, jelentkezem ha már kezemben a kütyü...
-
Upo
addikt
Nekem még nincs meg a tablet. Hubot még nem is rendeltem. Egy felhasználó írta hogy win alatt megy az otg+töltés. Valamelyik webáruház megjegyzésében írták hogy ha támogatja a tab és mégsem tölt otg közben akkor ki kell kapcsolni a készüléket, összeszerelni az egész töltős-hubos dolgot, és úgy bekapcsolni, akkor állítólag jó lesz. Ha nem, akkor ismételten megcsinálni amíg jó nem lesz. Kikapcsolni kell, nem készenlétbe tenni. Vagy mégsem támogatja a tab a töltést. A kínaiakkal nem szokott gond lenni, inkább a márkásakkal vannak gondok (nincs otg töltés támogatás), acer, asus, tosiba, lenovo gépek problémásak lehetnek.
-
letepem
aktív tag
Engem igazából a hub érdekelne! Valóban működik vagy csak a szokásos talán kategória ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest