- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarlee
tag
Ugy latom, en vagyok itt az egyetlen resztvevo... Szoval, ez a kutyu teljesen megeri az arat! Win8.1-el hasznalom es teljesen rendben van! Egyetlen negativum eddig a 8 "-os kepernyo picit kicsi az ujjaimhoz, nehez pontosan eltalalni a dolgokat... Szoval egy kapacitiv ceruza kelleni fog.
-
Csarlee
tag
Na, úgy néz ki a vámot+ÁFÁ-t nem fogom elkerülni:
2015.07.30 Küldemény információ:
08:37 Vámkezelési indítvány NAV részére elküldveHiába holland posta, ezek a süket kínaiak a számlán 22 USD-t írtak, illetve nem volt pontosan megnevezve a típus ezért bekérték a postások a rendelést visszaigazoló email-t... Abból viszont látszik, hogy tokkal együtt 104 USD volt. Kiváncsi vagyok mennyit kell majd ráfizetnem, jelentkezem ha már kezemben a kütyü...
-
Upo
addikt
Nekem még nincs meg a tablet. Hubot még nem is rendeltem. Egy felhasználó írta hogy win alatt megy az otg+töltés. Valamelyik webáruház megjegyzésében írták hogy ha támogatja a tab és mégsem tölt otg közben akkor ki kell kapcsolni a készüléket, összeszerelni az egész töltős-hubos dolgot, és úgy bekapcsolni, akkor állítólag jó lesz. Ha nem, akkor ismételten megcsinálni amíg jó nem lesz. Kikapcsolni kell, nem készenlétbe tenni. Vagy mégsem támogatja a tab a töltést. A kínaiakkal nem szokott gond lenni, inkább a márkásakkal vannak gondok (nincs otg töltés támogatás), acer, asus, tosiba, lenovo gépek problémásak lehetnek.
-
letepem
aktív tag
Engem igazából a hub érdekelne! Valóban működik vagy csak a szokásos talán kategória ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest