- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
bátor ember vagy

-
Christians
csendes tag
Áhh az lehetetlen hogy ne kapcsoljambe
Eddig 2 honapja megy benne és általába nem kapcsolom ki a gépet szoval csak nem lesz gond...De ha igen akkor igy jártam:/ -
Mr.Csizmás
titán

inkább ne kapcsold be a gépedet pl.
8-10k-ért már lehet venni normális tápot, amit a szakik is ajánlanak. -
Christians
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat
Egyelőre nincs miből kicserélni van egy Codegen 400w tápom nemhiszem hogy sokkal jobb lenne

-
Mr.Csizmás
titán
szerintem dobd ki, váratlanul fog elhalálozni, és a vacsorámat feltenném rá, hogy viszi a gépedet is, a ~ 0 értékű nemlétező védelem miatt.
-
ko9
addikt
Hali!
Látom boldog tulaja vagy az új kártyádnak
Használd egészséggel 
Maga a srác teljesen korrekt, megbízható, rendes ember, nekem is volt vele egy üzletem, tökéletesen segítőkész volt.
Viszont cseréld a HKC-t minél hamarabb! Most azt mondod ráér, de amikor az alaplapod és a videókarid égett szagot ad ki, akkor már késő - mondjuk ez egy durva példa volt, de érted a célzást.
További sok sikert
-
Christians
csendes tag
-
Christians
csendes tag
Hát ne mondj neki nemet láttod mitmüvel
Órási formaaaa
-
hengerPHanda
tag
"Sose mondj nemet a Pandának!" -->
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Christians
csendes tag
-
moha21
veterán
Jó ez a lego ház meg minden, csak kurva meleg lesz benne. Azért egy 20 kg-os tömör fém kicsit más nem beszélve a hardver biztonságáról ( ok nem vezeti az áramot a lego ).
A HKC-t meg, ha tudod cseréld le ez csak egy jó tanács.Többieknek : Olyan szabályt csinál magának akárki amilyet akar. Max nem üzletelnek vele.
-
DEJVID
őstag
ja nemszóltam.
-
Christians
csendes tag
Gondoltam nem tiltom le mert ez már megszokottnak számít de azért még páran kiakadtak rajta de ezzel semmi gondom nincs ...Igen én is az eddigi nézeteltérések és felesleges kérdéseket próbálom ezzel csökkenteni... Szerintem attól hogy friss vagyok lehet sok üzletem és van is itt ph-n ezért is irtam

-
TazLeacher
nagyúr
Nem akarok felvágni, de ha jól rémlik, az enyém volt az első
...annó, amikor elég sok terméket árultam, minden hírdetésben linkelve volt, és ezzel egy csomó helyet és kérdést megspóroltam. A mai napig linkelve van minden "eladó" hírdetésemben, lassan viszont ráférne egy karbantartás. Annyi, hogy nekem volt annyi eszem, hogy letiltottam a hsz-eket. -
Christians
csendes tag
-
Воланд
titán
Ha írsz egy bejegyzést és engedélyezed a hozzászólásokat, akkor vállald, hogy kapni fogsz hideget és meleget is.
-
Christians
csendes tag
Am jöhet bátran a kritika hiszen az ember mindig a másikban keresi a hibát magában nem én ezt tiszteletben tartom
Bár én nem szoktam offolgatni máshol (még ha tényleg olyan dolgokat is tesz amik szurják a szemem) maximum irok egy pm-et neki

-
Christians
csendes tag
-
Mr X
veterán
76 napos reg írja a szabályait? Nekem ez eléggé visszatetsző, beképzelt dolognak tűnik.
-
Воланд
titán
Van egy olyan érzésem, hogy ha még sokan fognak "beszólni" akkor törölve lesz a bejegyzés.

-
Christians
csendes tag
-
Brutforsz
senior tag
Lehetne az is az üzletpolitikád része, hogy nem ilyen elcseszett helyesírással, illetve gépelési hibákkal írod le, amit szeretnél.

-
Viktor77
titán
Ez az, írd ki a mailcímedet nyilvánosan, picit se nehezítsd meg a címgyűjtő spambotok dolgát.
-
gamek!ller
őstag
Ezek a bejegyzések mire jók? Mondja már el valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Windows Insider Program
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PlayStation 5
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8-10k-ért már lehet venni normális tápot, amit a szakik is ajánlanak.
Egyelőre nincs miből kicserélni van egy Codegen 400w tápom nemhiszem hogy sokkal jobb lenne
Használd egészséggel
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...annó, amikor elég sok terméket árultam, minden hírdetésben linkelve volt, és ezzel egy csomó helyet és kérdést megspóroltam. A mai napig linkelve van minden "eladó" hírdetésemben, lassan viszont ráférne egy karbantartás. Annyi, hogy nekem volt annyi eszem, hogy letiltottam a hsz-eket.