- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marshall-air
csendes tag
Üdv, látom nem éppen friss a téma, de nálam most van épp terítéken. Köszi a tesztet, nagyszerű! De én most futottam bele az LG Ultragear 27gn 650-b -beés borzalmas az ips glow, a mai napon küldtem vissza. mellékelek egy linket a sajátomról, mert még most is ezek vannak terítéken, az általad említett lg is ugyan az a kategória, az aoc 27g2u pedig maradt. rtings szerint is van különbség az aoc javára, bár egyik sem jó értékelésű, csak legalább kilistáznák hogy az adott mérésben melyik tipus szerepelt jobban...
nálam ilyen. ( https://files.fm/f/x7n32mkuk ) egy orosz videóban is ugyan ilyen, bár azt írják darabonként lehetnek eltérések, de azthiszem inkább egy aoc van próbálkozom. -
morgonc83
tag
Sziasztol. Lehet láma kèrdèst teszek fel. De van egy aoc24g2 monitorom full hd 144hz. De mègis be lehet állìtani 2k felbontásra igaz csak 100hz re.
Ez mièrt van? -
novoszath
senior tag
erdeklodnek akinek ilyen monitorja van hogy kell aktivalni az usb porton a gyors toltes funkciot? meg ra van kotve hdmin keresztul egy ps4 es a hdr funkciot bizonyos jatekok tamogatjak ezt mikent lehet aktivalni?
-
dniki88
tag
Nálam egy Lg 24MP59G-P monitort váltott, ennek a nagyobb testvérét (27MP59G-P) akartam venni, de kuponokkal 66k-ért inkább ez lett. Nem bántam meg, talán egy fokkal jobb a képe mint a 27"-os Lg monitoré, a talp meg nem egy kategória (ott a 24"-os is bőven remegett). A G-menü driver is jó, használható, gyorsgombokkal.
-
Chaser
legenda
válasz
nullpoint #23 üzenetére
biztosan van, lehet még feleségül is vesznek ( :
passz, sztem nincs, és addig úgy sem fogják odaadni amíg nem fizetted ki, ha akarják sem, mert a rendszer úgy működik
kiállítva benq-eket láttam zömébenszerk:
viszont ha nagyon akarod, utána sztem meg tudod oldani a kipróbálást, telefonálj rájuk
és ha nem tetszik írsz egy elállást és adod is le
de egyszerűbb ha valahol előtte megnézedés fizesd ki a rendelés leadásakor, ha ott akarod fizetni nagy eséllyel a teljes összeget fogja kérni az automata, és akkor bukta
-
Chaser
legenda
-
100k körül van ui. tulajdonságú lg
Van az 120k is, illetve kb. ugyanennyi az Asus VG279Q; Acer Nitro-k kaphatóak 5 év garival: VG271Pbmiipx, és XV272Pbmiiprzx.
Fuh, nem is tudnék dönteni. Az az akciós Asus nagyon kecsegtető, 130k körül viszont már inkább WQHD-t keresnék.
Viszont most Alza-nál az AOC 70k HUF alatt vihető kuponnal... ez még így is erős ajánlat. -
Chaser
legenda
a 24-est nemrég 60e-ért dobálták pár napig, aztán ahogy jött el is tűnt
amit én "olvastam össze" az aoc-ről, nyilván ezért olcsóbb:
kb nincs olyan modelljük, aminél vásárlói vélemények zömében ne lenne pixelhibás/meghibásodott darab
két tag vett most 27g2u-t, mint kiderült mindkettő pixel hibás
a 24-esben uo. panel van mint az egyik acerben, ami drágább, de ott ilyen gondok elvétve vannak
nagy valószínűséggel aoc a "b" kategóriás paneleket veszi, ezért is tudja olcsóbban adni a monitorjait, illetve maga a váz és talp is gyengébb minőségű
100k körül van ui. tulajdonságú lg is, azokból is lehet pixel gondos példány, de jóval kisebb eséllyel, és sokkal minőségibb a panel körüli "körítés", az lg nagy eséllyel saját panellel dolgozik - mivel gyárt panelt -
maga az h ips sem jelenti azt, h specekben két uo. panel uo. szép is, tehát azokat mindig fenntartással kell kezelni, a panel válaszidejében szinte minden gyártó kamuzik, ahogy erre is, ugyanúgy rásütik a 250e-s modellre is a hiperszupergammer' jelzőtszerk:
összegezve ha az ember felkészül rá, h nem feltétlen fog elsőre hibátlan darabot kifogni, nem túl nagy minőségű vázat kap a panel, és a későbbi meghibásodás esélye is nagyobb mint a "márkásabb" versenyzőknél, akkor teljesen korrekt vétel lehet
volt egy tag aki azt mondta, 5. csere monitora is hibás volt, szóval bele lehet lépni -
-
Ciccuka
veterán
Jó teszt. Ilyen még jöhetne.
-
Én is nehezen hiszem el, de egyelőre úgy tűnik, hogy nincs hiba az olcsóság mögött.
Két dolgot tudok említeni, ahol lehet különbség:
1. Az állvány a 27"-os változaton könnyebben beremeg, mint a drágább modelleken. A 24"-os kisebb, könnyebb, így ott valószínűleg kevésbé jön elő ez a jelenség.
2. Nem tartalmaz pixelgaranciát az ár és sajnos a tesztpéldányon is van egy pixelhiba. Ha olyan helyen veszi az ember, ahol lehet pixelgaranciát kérni rá plusz pár ezer forintért, akkor ez sem lesz probléma. -
Ezt nem fogom tudni tesztelni sajnos, mivel csak AMD kártyám van, viszont a 24"-os változatról készült tesztben azt írják, hogy megy NVIDIA kártyával is a Freesync: [AOC 24G2U review]
Hátrányként azt említik, hogy a 48-144 Hz helyett csak 60-144 Hz tartományban működik NV kártyákon. (Az előbb linkelt tesztben teljes tartományban megy az elmondásuk alapján mindkét gyártóval, szóval ez érdekes...)
-
törölt tag
nvidia kártyával is megy rajta a freesync?
-
mm779
tag
Egy ideje nem követem a monitorpiacot, de rákerestem a 24" verziójára a monitornak és a korábbi évek állapotához képest ezért az árért (75k) eléggé álomkategóriának tűnik (144Hz, IPS, 1ms, FreeSync, nem ívelt).
Mivel tud kevesebbet mint a cikkben említett 120-130k-s hasonló képességű monitorok? Vagy mitől ennyire olcsó, hol a hiba? Annyira jól hangzik, hogy elgondolkodtam a megvételén...
-
75k HUF-ért (mínusz kupon) ajándék, de a kontrasztja nem éri el a 24G2U 1500:1 értékét... kár.
-
-
Az AOC 27G2U végre megérkezett hazánba is. Sokan várták, mivel ilyen képességekkel nem nagyon volt még ennyiért monitor.
Esküszöm, itt erőlködök a gép előtt, de nem látom leírva, hogy mennyibe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az AOC 27G2U végre megérkezett hazánkba is. Sokan várták, mivel ilyen képességekkel nem nagyon volt még ennyiért...
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest