Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marshall-air
csendes tag
Üdv, látom nem éppen friss a téma, de nálam most van épp terítéken. Köszi a tesztet, nagyszerű! De én most futottam bele az LG Ultragear 27gn 650-b -beés borzalmas az ips glow, a mai napon küldtem vissza. mellékelek egy linket a sajátomról, mert még most is ezek vannak terítéken, az általad említett lg is ugyan az a kategória, az aoc 27g2u pedig maradt. rtings szerint is van különbség az aoc javára, bár egyik sem jó értékelésű, csak legalább kilistáznák hogy az adott mérésben melyik tipus szerepelt jobban...
nálam ilyen. ( https://files.fm/f/x7n32mkuk ) egy orosz videóban is ugyan ilyen, bár azt írják darabonként lehetnek eltérések, de azthiszem inkább egy aoc van próbálkozom.http://www.marshall-airbrush.fw.hu/
-
morgonc83
tag
Sziasztol. Lehet láma kèrdèst teszek fel. De van egy aoc24g2 monitorom full hd 144hz. De mègis be lehet állìtani 2k felbontásra igaz csak 100hz re.
Ez mièrt van? -
novoszath
senior tag
erdeklodnek akinek ilyen monitorja van hogy kell aktivalni az usb porton a gyors toltes funkciot? meg ra van kotve hdmin keresztul egy ps4 es a hdr funkciot bizonyos jatekok tamogatjak ezt mikent lehet aktivalni?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
dniki88
tag
Nálam egy Lg 24MP59G-P monitort váltott, ennek a nagyobb testvérét (27MP59G-P) akartam venni, de kuponokkal 66k-ért inkább ez lett. Nem bántam meg, talán egy fokkal jobb a képe mint a 27"-os Lg monitoré, a talp meg nem egy kategória (ott a 24"-os is bőven remegett). A G-menü driver is jó, használható, gyorsgombokkal.
-
Chaser
legenda
válasz nullpoint #23 üzenetére
biztosan van, lehet még feleségül is vesznek ( :
passz, sztem nincs, és addig úgy sem fogják odaadni amíg nem fizetted ki, ha akarják sem, mert a rendszer úgy működik
kiállítva benq-eket láttam zömébenszerk:
viszont ha nagyon akarod, utána sztem meg tudod oldani a kipróbálást, telefonálj rájuk
és ha nem tetszik írsz egy elállást és adod is le
de egyszerűbb ha valahol előtte megnézedés fizesd ki a rendelés leadásakor, ha ott akarod fizetni nagy eséllyel a teljes összeget fogja kérni az automata, és akkor bukta
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz AxBattler #17 üzenetére
sztem 80-81-re, , re, az lg 86-ból megáll és az 5e-rel több alap áron
ninja ahogy látom kb mindenről jót ír, ritings már kevésbé, de erről az asusról jó véleménnyel vannak ők is, sőt, zömében jobbat mint az lg-ről_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz AxBattler #15 üzenetére
első találatnál amit linkeltél, 102e ft az lg ( : - amit le lehet faragni 86-ra ((( : -, asus meg 80 körülre jön ki
aoc 65 körülre jön ki, részemről maradt az lg a kalapban, de megnézem az asust is, bár erősen elgondolkodtam 1440p-sen, csak az már húzósabb árban_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
100k körül van ui. tulajdonságú lg
Van az 120k is, illetve kb. ugyanennyi az Asus VG279Q; Acer Nitro-k kaphatóak 5 év garival: VG271Pbmiipx, és XV272Pbmiiprzx.
Fuh, nem is tudnék dönteni. Az az akciós Asus nagyon kecsegtető, 130k körül viszont már inkább WQHD-t keresnék.
Viszont most Alza-nál az AOC 70k HUF alatt vihető kuponnal... ez még így is erős ajánlat.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Chaser
legenda
a 24-est nemrég 60e-ért dobálták pár napig, aztán ahogy jött el is tűnt
amit én "olvastam össze" az aoc-ről, nyilván ezért olcsóbb:
kb nincs olyan modelljük, aminél vásárlói vélemények zömében ne lenne pixelhibás/meghibásodott darab
két tag vett most 27g2u-t, mint kiderült mindkettő pixel hibás
a 24-esben uo. panel van mint az egyik acerben, ami drágább, de ott ilyen gondok elvétve vannak
nagy valószínűséggel aoc a "b" kategóriás paneleket veszi, ezért is tudja olcsóbban adni a monitorjait, illetve maga a váz és talp is gyengébb minőségű
100k körül van ui. tulajdonságú lg is, azokból is lehet pixel gondos példány, de jóval kisebb eséllyel, és sokkal minőségibb a panel körüli "körítés", az lg nagy eséllyel saját panellel dolgozik - mivel gyárt panelt -
maga az h ips sem jelenti azt, h specekben két uo. panel uo. szép is, tehát azokat mindig fenntartással kell kezelni, a panel válaszidejében szinte minden gyártó kamuzik, ahogy erre is, ugyanúgy rásütik a 250e-s modellre is a hiperszupergammer' jelzőtszerk:
összegezve ha az ember felkészül rá, h nem feltétlen fog elsőre hibátlan darabot kifogni, nem túl nagy minőségű vázat kap a panel, és a későbbi meghibásodás esélye is nagyobb mint a "márkásabb" versenyzőknél, akkor teljesen korrekt vétel lehet
volt egy tag aki azt mondta, 5. csere monitora is hibás volt, szóval bele lehet lépni[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ciccuka
veterán
Jó teszt. Ilyen még jöhetne.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Chosen
addikt
Én is nehezen hiszem el, de egyelőre úgy tűnik, hogy nincs hiba az olcsóság mögött.
Két dolgot tudok említeni, ahol lehet különbség:
1. Az állvány a 27"-os változaton könnyebben beremeg, mint a drágább modelleken. A 24"-os kisebb, könnyebb, így ott valószínűleg kevésbé jön elő ez a jelenség.
2. Nem tartalmaz pixelgaranciát az ár és sajnos a tesztpéldányon is van egy pixelhiba. Ha olyan helyen veszi az ember, ahol lehet pixelgaranciát kérni rá plusz pár ezer forintért, akkor ez sem lesz probléma.[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Ezt nem fogom tudni tesztelni sajnos, mivel csak AMD kártyám van, viszont a 24"-os változatról készült tesztben azt írják, hogy megy NVIDIA kártyával is a Freesync: [AOC 24G2U review]
Hátrányként azt említik, hogy a 48-144 Hz helyett csak 60-144 Hz tartományban működik NV kártyákon. (Az előbb linkelt tesztben teljes tartományban megy az elmondásuk alapján mindkét gyártóval, szóval ez érdekes...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nvidia kártyával is megy rajta a freesync?
-
mm779
tag
Egy ideje nem követem a monitorpiacot, de rákerestem a 24" verziójára a monitornak és a korábbi évek állapotához képest ezért az árért (75k) eléggé álomkategóriának tűnik (144Hz, IPS, 1ms, FreeSync, nem ívelt).
Mivel tud kevesebbet mint a cikkben említett 120-130k-s hasonló képességű monitorok? Vagy mitől ennyire olcsó, hol a hiba? Annyira jól hangzik, hogy elgondolkodtam a megvételén...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
75k HUF-ért (mínusz kupon) ajándék, de a kontrasztja nem éri el a 24G2U 1500:1 értékét... kár.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
Az AOC 27G2U végre megérkezett hazánba is. Sokan várták, mivel ilyen képességekkel nem nagyon volt még ennyiért monitor.
Esküszöm, itt erőlködök a gép előtt, de nem látom leírva, hogy mennyibe kerül.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest