Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
A hang úgy általában mostohagyerek Linuxon, nekem is állandóan machinálnom kell vele, mert hol elfelejtik a programok melyik kimenetet kéne használni, hol önhatalmúlag átállítják (mert egy másik program lefoglalta az alapértelmezettet
), hol szimplán nem szól amíg újra ki nem választom a megfelelő kimenetet... annak fényében hogy hányszor álltak már neki a hangrendszer megreformálásának...#35 morgyi: Mindig is utáltam az a hozzáállást, hogy rendszeres időközönként "meg kell újulni". Ha van jobb ötlet akkor nanáhogy, de szétbarmolni dolgokat csak azért hogy más legyen? Marhaság. Persze mindig előkerülnek akiknek minden bejön ami új, pusztán azért, mert más. Gondolom az ilyen mentalitású emberek miatt életképes ez a koncepció.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Gentoonál is voltak (vannak?) bináris kernel csomagok, nem kötelező sajátot fordítani.
Ami tetszik, hogy a zárt meghajtók gondolom frissülnek a semi-rolling koncepció miatt, Ubuntu-n és származékain sajnos a kiadás pillanatában fixálják a csomagok főverzióit, és mivel a Mint LTS alapokra váltott, így 2016 áprilisáig nem lesz új zárt meghajtó. (tudom rá lehetne barmolni a rendszerre a legújabbat, de nem éri meg a nyűgöt és a kockázatot)Ez az új kinézet meg a M$ új lapos designját másolja, nem kimondottan rossz, de nekem túl unalmas. Ez a minimalizmus a mai hardware-ek mellett elég érthetetlen.
#26 morgyi: Annál jobban örülök, hogy BB-re váltottam egy újabb Androidos telefon helyett.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez akkor a Gentoohoz hasonlóan optimalizálja a kernelt az adott platformra és forrásból telepíti a csomagokat?
GUI tekintetében nálam a non-plus ultra az amikor nem akarom szétszedni és újra összerakni magamnak.
Egyébként így ránézésre a KDE semmit sem változott az elmúlt kb. 10 évben.#18 morgyi: A HazeOS-ben még lenne némi fantázia, de ez a PapyrOS olyan, mintha a Unityt keresztezték volna a Modern UI-val... és erről egy aláírás jut az eszembe: "...ment a sánta, és hátára vette a púpot" Nem csak használhatatlan, de legalább ronda is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hol szimplán nem szól amíg újra ki nem választom a megfelelő kimenetet... annak fényében hogy hányszor álltak már neki a hangrendszer megreformálásának...
Egyébként így ránézésre a KDE semmit sem változott az elmúlt kb. 10 évben.