Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eltomi
tag
"Mert ugye a kép csak akkor lesz igazán jobb, ha üvegben is követjük a szenzorméretet, azaz a m4/3-ra teremtett 2.8/x-y zoomokat felváltjuk szintén 2.8/.. zoomokra."
Azért FF-hez könyebb azonos fókusztávolságú obit gyártani (nem ekvivalensről beszélek), meg amúgy L bajonet... szóval már van is hozzá

Más: Ez a szenzormozgatós nagyfelbontás akkor most gyakorlatilag lehetőséget ad 1-nél kisebb crop factorra?
-
.mf
veterán
"Fitneszbérlet/sherpa is jár ezek mellé? Mert ugye a kép csak akkor lesz igazán jobb, ha üvegben is követjük a szenzorméretet"
Bréking nyúz. A buszok nehezebbek, mint a városi kompaktok. Ki gondolta volna?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Személyszerint én az APS-c-t is letettem még a D7000-nél, de a gx80 se jön mindíg velem"
Wuss
2 hónapig voltam Indiában, majd' minden nap jött velem a gép - a fotóstáskám egyszer poénból megmértem a reptéren, aszerint 4.5 kg volt 
Ezek szerint neked nem olyan fontos a fotózás, hogy ezt a nehézséget (pun intended) bevállald érte. Pedig a m4/3 pehelykönnyű, annál már csak egy csúcskompakttal úszod meg könnyebben."nem ugyanennyi volt ez a váz 2évvel ezelőtt is
?"A váz önmagában - de most a váz+obi ennyi
Rusher: mint megbeszéltük pm-ben, ez tényleg csak nagyon extrém körülményeknél jön elő, amivel eleve kevesen találkoznak, és azok se szívesen teszik ki nekik a gépet (kivéve a hirtelen beáradó, beömlő víz - ilyen baleset bárhol előfordulhat). Tátrába, Fogarasokra, Hargitára én is tervezek még idén menni, s addig még valószínűleg a Sonyval - de voltam már ott nem-időjárásálló géppel és objektívvel is, és azok is gond nélkül túlélték (csak kicsit jobban kellett rájuk vigyázni, esőben lehetőleg nem elővenni, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?"