Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash eseten nem elkepzelhetetlen a dolog. Mozillahoz eleg jo wiki van a blokkolt driver/hardver cuccokról: [link]
fsb1000:
CPU limit úgy jött be a képbe, hogy erősebb Intel processzort javasoltál, de ebben az árszegmensben (i3 alatt) az IGP megegyezik az összes processzorban.
"Dobj rá 40-50%-ot, akkor a A6-5400K árával közel megegyező pénzből vehetsz egy intel procit és az általad leírt beállításokkal már használható szinten tudsz COD4-ben játszani."
Erre írtam, hogy értelmetlen, mert ezért az árért max egy Pentium vásárolható. Majd a CPU limitet konkrétan így írtam le:
"A COD4 megjelenesekor piacon levo procikhoz képest viszont meg az A6 is erősnek számít, így nem CPU limit lesz."
Ez másként írva azt jelenti, hogy GPU limit van, mert a CPU sokkal erősebb, mint a GPU. (Fölösleges az erősebb Intel CPU, inkább az erősebb IGP-s AMD APU-ra érdemes beruházni.) Tehát én pont az írtam, hogy kizárt a CPU limit. Bővebben kifejtve:
Az akkor erős processzornak tartott E8x00 körüli teljesítménye van az A6-5400K-nak. Akkor ezekkel a processzorokkal sokkal erősebb kártyákat hajtottunk ki, mint az 5400k, vagy a Celeron IGP-je.
Az IGP megegyezik a komplett családban, csak kisebb butítások vannak (ezek mind a HD gyorsítást érintik) és órajel különbség van az i7 és a Celeronok között. A butítás nem jön képbe, mert nem videót kódolunk, az órajel meg egy mozdulattal állítható. Több infót találsz itt:
Ha az a kifogásod, hogy ez csak a régi széria, akkor az 50% teljesítmény különbséget simán tudom órajellel kompenzálni, mert 1800-1900MHz között fullad ki az i7, ha letiltok két magot. Az újabb gen leírása itt található, ami jól mutatja, hogy a cikk tárgyát képező Celeron és a javasolt drágább Intel (5400K árában ez egyenlő Pentiummal) között nincs IGP különbség.
Szerk:
"Én még élő embert nem láttam aki IGP órajel változtatásokkal csinált volna tesztet."
Szerinted mit jelent az OC beállítás a bejegyzésben? Idéznék:
"A H67-es lapnak hála az IGP-k tuningolhatóak. A G530 1400MHz-en, míg a G1610 1300MHz-en volt képes stabilan futni 0.1V-os feszültségemelés mellett."
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Tesla topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Update 10.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest