Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• L4mie

veterán

WoW ot toltam 5 évig, nagyon szerettem, sajnos személyes okokból abbahagytam, nagy kompromisszumok mellett mennék csak vissza amik úgy se fognak teljesülni.

Riftre még novemberben jelentkeztem, a mostani eventre kaptam meghívót (jan 25-28)
    röviden:
    Természetesen szintén vörös oldal (fenét se érdekli a csillámpóni frakció), a karaktergenerálás szintén bejött, nagyon csinos kis (nightelf/naviszerű) csajszit csináltam.
    Logolás ===> GO!

Tiszta WoW (ez nekem előny), aki WoWozott annak nem lesz nehéz megtanulni az irányítást, a talent rendszert a gombok helyét. Van egy csomó furcsa dolog, kis apróságok, amik inkább hasznosak. pl térkép átlátszóbb lesz ha mozogsz, ha megállsz akkor stabil, Qhelper pöpec etc.(nem ragoznám)

Grafika: tényleg szép, be is ette a gépem amikor egy kb 20 fős Riftraidet csináltunk lvl10 körül. Viszont a mozgások még nem az igaziak, mondják, hogy a WoWban gagyik az animációk, mozgások etc, nekem az teljesen megfelelt, de ebben az elején nagyon furcsán futott, ugrott, ütött a kis rugóm.
    Aztán kb 3 óra game után már nem tűnt fel, az biztos, hogy ezen még van mit alakítani.

A kaszt és a talentfák amik igazán érdekesek lesznek, ezek ballanszolása szerintem majd komoly kihívás lesz a fejlesztőknek, de mindenképpen érdekes, gyakorlatilag van 4 fő kaszt, azon belül kb. 8-10 alkaszt. Nekem pl. Cleric em volt magasabb szintű, ami valamiféle CementShaman-Druid-Holypala kombó volt....érdekes volt, de egyben izgalmas is lehet, ha nem kerül milliókba a retalent, esetleg van dualtalent.

Edit.:Jah keveslem azt a játszható 6 fajt....amiből 4 majdnem ugyanolyan.

Sajnos nem volt időm túl sokat játszani vele (röpke 4-5 óra) de a véleményem az, hogy biztos, hogy nem lesz trónkövetelő, de mindenképpen jó alternatíva a WoWot megunt, vagy valamiért elutasító gamereknek, kockulni egy másik MMO-ban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés