Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Társkereső oldalak jelentős része egyszerűen selejt. Fizetni kell azért, hogy normálisan tudjál keresni írni, plusz ha nem figyelsz automatikusan leemeli a számládról a következő havi összeget. Akkor az ott hirdető nők nagy része egyszerű prosti. Más "tematikus" oldalon képpel hirdeti a szolgálattásait. Plusz több profillal vannak fent. Nem azt mondom nem lehet találni, de elég sokk aljadék van fent. Szerintem az ismert oldalak amelyek régen normálisok voltak nagyon elzüllöttek. Bele lehet futni olyanokba akik jó írnak, de amikor személyesen találkozol vele, kiderül hogy vállalhatatlan a külsejű.
Vagy mint írtam egyszerűen prosti, aki itt már 3 tarifával dolgozik
. Vagy egyszerűen hazudnak, a profiljukban konkrétan ismerek olyat aki diplomásnak írja magát de ha mégis dolgozik valami csoda folytán
egyszerű takarítóként. Evvel nem ezt mondom nem lehet találni normális nőket, de sajnos nehezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest