Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezso-2934
csendes tag
Sikerült elindítani a telefont. Miután beléptem a factory módba, az mtk droid root and tools-al sikerült újraindítani és szerencsére be is töltötte a rendszert. Sajnos csak akkor van gáz, amikor lezárja magát a telefon, nem tudom csak úgy feloldani, ha rádugom a töltőt. Sajnos arra még nem jöttem rá, hogy a hangerőszabályzó gombbal hogyan lehet feloldani.
-
rezso-2934
csendes tag
Most már eljutottam odáig, hogy ha a hang- gombot nyomva tartom, mikor rádugom töltőre, akkor belép a factory módba. Sajnos recoverybe így nem tudom belépni, pedig próbáltam. Ezt a romot tettem fel: THL.W100-130912.JBV2.QHD.EN.COM.V01.8P32-kol kivéve a preloadert. Sajnos a factory módban csak lépegetni tudok, mert az on/off gombot nem veszi. Ja és természetesen a factory kínai, így hogy melyik mi lehet arról sajnos lövésem sincs. Jobban mondva annyit sikerült kiderítenem, hogy a legalsó az a restart. Még annyit, hogy ha most rárakom töltőre, a telefon nem indul el automatikusan, viszont a piros ellenörző led rendesen jelzi, hogy tölt a teló, illetve töltésnél is kiírja a képernyőre, hogy mennyi a szufla az akuban.
-
rezso-2934
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest