Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rezso-2934 #88 üzenetére
Akkor az hw hiba lesz.
Sajnos.
De legalabb el a telefon! -
válasz
rezso-2934 #86 üzenetére
Nos, egyik fórumtársunk linkelt egy thl w100 v3 teljes romot, ami működött neki:
[link] -
válasz
rezso-2934 #84 üzenetére
Azert ez már igen! Ez megér egy ilyet :
Függetlenül attól, hogy esetleg még nem tökéletes.
Most csinálj gyorsan egy CWM mentést.Ekkor lehet csinálni kernelcseréket pl. Ez maga a boot.img. Már ettől is megjavulhat néhány bug.
Ha ebben az állapotban csak a boot.img-t és a system.img-t cseréled le, majd újraindítás helyett a recovery-be lépsz be és csinálsz egy factory reset-et, akkor tovább változhatnak az ilyen bugok, de meg kell jegyeznem, hogy akár bootloop-ba is maradhat a telefon.
-
rezso-2934
csendes tag
válasz
rezso-2934 #81 üzenetére
Sajnos a 130514-es, 130813-as rommal is ezt csinálja.
-
válasz
rezso-2934 #79 üzenetére
Amikor mar eletre kelt es ujtaindult , azt az allapotot vissza kene hozni es a boot es system fajlokat flesselni.
-
válasz
rezso-2934 #77 üzenetére
ma szapmitogepmentes napom van, de mobilrol megneztem ezt az uboot.ot
tökures.
ezzel nem fog eletre kelni a kijelzo -
válasz
rezso-2934 #75 üzenetére
Nos akkor néhány szót arról, hogy mit sikerült eddig megfejteni a preloader mentésére vonatkozóan.
A 6MB-os szakaszt bitről bitre menti a flashtool.
Íráskor azonban _nem_ ugyanazt várja vissza, hanem egy bizonyos fejléccel kezdődő fájlt. Ugye neked is ezt a hibát dobta?
[link]
A miértjét nem tudom, csak az, hogy így működik.
Tehát vagy MTKDroidtools-szal próbálod meg a “prepare files for flashtool” menüponttal, vagy pedig manuálisan (ahogyan azt én is csináltam), hex-editorral.
[link]Van egy pár mondat, ami számomra nem érthető a leírásban:
A recovery próbáltam boot rommal együtt is felrakniA kijelző driver-e az nem a preloader-ben van, hanem az uboot-ban.
!!!
Először csak a recovery-t szabadna flash-elni, mert az független a rendszerindítástól (félig). Ha esetleg az beindul, akkor már elég jó helyen vagyunk.
Ha teljes romcserén gondolkodsz, akkor a magam részéről először preloader csere nélkül próbálnám meg az egész műveletet.
A preloader csere igen veszélyes, azt tényleg csak akkor szabad megpróbálni, ha már semmi, de tényleg semmi esély nincs az élesztésre.
!!!szerk.: link javítások.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest