- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezso-2934
csendes tag
Köszönöm szépen az eddigi segítséget is. Nélküled eddig sem jutottam volna el!
Sajnos a cwm mentés nem fog menni, mert recoverybe nem akar újraindulni. Olyan mintha rossz lenne rajta a recovery, mert mikor oda akar bootolni az mtk droid tools segítségével, akkor egy kis figura jelenik meg középen és onnan nem megy sehova. Próbáltam felrakni egy cwm-et, de nem ment fel, azaz lehet hogy felment, de nem tud oda bootolni. Bug olatt olyan bugra gondolsz, ami miatt az on/off gomb sem működik? Vagy az egyszerűen csak elromlott és cserélni kéne? Már csak egy olyan boot és system kéne, ami biztosan jó ehhez. Lehetséges, hogy a rev1-2-es boot és system is jó az enyémez (rev3) vagy kicsi rá az esély?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest