Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris94
tag
válasz chris94 #2026 üzenetére
Itt vannak a beígért screenshot-ok
Ennél az MT6577et nemértem mert build.prop ban és egyéb helyeken is MT6572 szerepel
Rendszerbeállítások/Tárhely ROM résznél szintén nem tudom mi lehet a 4G/1.29G
250mb körüli tárhelye van ahova lehet telepíteni, belső tárhelynek a 8GB-os SD kártyát használja ami benne van plusz SD-re helyezi az appokatPár fórumot végigkutatva találkoztam már ezzel a 4.2.2es Alapsáv verzióval tehát más készüléken is rajta kell lennie így talán egyszerűbb lesz minden mintha egy teljesen egyedi egyetlen készülékre írt rendszer lenne
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
nagyúr
válasz chris94 #2027 üzenetére
Sajnos képernyőképekkel nem sokra megyünk.
A témaindítóban leírtam mire lehet szükség.
Illetve kell még azokon kívül egy mount parancs kiimenet is.
Az MTKDroidtools programmal pedig meg lehetne nézni, hogy most ez 6577 vagy 6572.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
chris94
tag
-
nagyúr
válasz chris94 #2038 üzenetére
Igen, működik.
Feltéve ha nem yaffs, vagy ubifs fájlrendszer van a telefonon. Bár lehet, hogy a jaffával elboldogul, az ubifs-re viszont az xda-n tuti van megoldás.Egyetlen hátránya ennek az autogenerált verziónak, hogy a termékazonosító nem lesz jó benne.
Ez csak akkor jelen gondot, ha termékkódellenőrzéssel ellátott CWM zip-et futtatsz (ilyenek legtöbbször csak a frissítések, vagy speciálisan a tetelfonodra összepakolt javítócsomagok)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz chris94 #2041 üzenetére
Az MTKDroidTool-ban a indító képernyőn van egy olyan gomb, hogy blokktérkép.
Arra ráböksz, és láthatod a partíciókiosztást, és a fájlrendszert.
Vagy a mount parancs kimenetét lekéred.Elméletileg biztonságosabb akkor a Te általad portolt CWM?
Nem feltétlenül, csak általában újabb, és a megfelelő termékszámot az eredeti recovery-ből (vagy a build.prop-ból) teszem át.Nagyon új még nekem ez az MTK körüli világ, meg elég érdekes dolog ez a Win-Linux összekapcsolás.
Ez esetben javaslom ezt: Mediatek, avagy a másképp droid...
Amúgy ha lenne flashtool (működő, mert nem működő az van - bár lehet, hogy többet kellene olvasnom...), akkor független lehetne a Windows-tól. Mert ha egyszer már insecure boot-ot létre lehet hozni, onnantól már van adb-root elérés...[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest