- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ivatti10 #673 üzenetére
Lehet ez az összeomlás egy esetlegesen rossz CWM utóhatása?
Nem hinném.
Ha nem jó a cwm egy mtk-s telefonon, attól a rendszer még működik (eltekintve néhány spec esettől, de remélem ez nem az).
Ha rossz a cwm, akkor a mentés/visszaálíltás nem menne rendesen, illetve más baja is lenne (pl. imei vesztés).Factory reset volt már?
Az szokott segíteni.
Illetve egy dalvik cache törlés sem ártana.Jó megoldás, ha ugyanilyen típusú telefont MTKDroiddal lementem a teljes rendszert, és ezt átalakítás után Flashtoollal megpróbálom visszarakni a sérült mobilra?
Igen, de én csak a boot és system párost tenném csak fel.
A többit nem.Persze még mindig itt van a Factory mód hiánya.
És mire kell neked a factory mode?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest