Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ivatti10
üzenetére
Lehet ez az összeomlás egy esetlegesen rossz CWM utóhatása?
Nem hinném.
Ha nem jó a cwm egy mtk-s telefonon, attól a rendszer még működik (eltekintve néhány spec esettől, de remélem ez nem az).
Ha rossz a cwm, akkor a mentés/visszaálíltás nem menne rendesen, illetve más baja is lenne (pl. imei vesztés).Factory reset volt már?
Az szokott segíteni.
Illetve egy dalvik cache törlés sem ártana.Jó megoldás, ha ugyanilyen típusú telefont MTKDroiddal lementem a teljes rendszert, és ezt átalakítás után Flashtoollal megpróbálom visszarakni a sérült mobilra?
Igen, de én csak a boot és system párost tenném csak fel.
A többit nem.Persze még mindig itt van a Factory mód hiánya.
És mire kell neked a factory mode?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi