Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Pedig tényleg segít hungobungo. Ha nem a tolvaj által ajánlott oldalon, akkor ITT
Ne félj tőle, meg tudod magad is oldani. Én is dilettánsként láttam neki ennek az egész fordítósdinak néhány hónapja, és ma már ott tartok, hogy gond nélkül megoldom ezt bármilyen ROM-ról és MTK-s telefonról is legyen is szó, csak legyen root és CWM hozzá (ami szintén megoldható, ha magam nem, akkor pl. Cappa fórumtárs segítségével). Hidd el, ha van türelmed alaposan elolvasni a magyarázatot, és azon lépésről-lépésre végig menni, akkor nem lehet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest