- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpromi22
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen készüléket, minden drivert ráraktam win7 alatt követve a lépéseket, fel is ismeri az alábbi módon, még a típusát is teljesen jól:
Gyári recovery: (leírás alapján)
A telefonon gyárilag van egy alap recovery, ami kikapcsolt állapotban előhozható a bekapcsoló gomb és a hangerő fel hosszan egyszerre nyomásával. Először megjelenik egy fekvő robot kinyitott motorháztetővel és egy piros háromszöggel, ekkor nyomi kell egy középső gombot és előjön a recovery.
Nálam: Megnyomtam a középső gombot és semmi nem történik, bármelyiket nyomom meg, semmi, csak az aksi kivételével lehet újraindítani a telefont.Factory módban (_nem_ recovedy mód!): hangerő LE + bekapcsoló gomb:
Hiába nyomom nem jön be, megrajzolódik az android robot és kész, utána ha felengedem a billentyűket akkor betölt normál módban.Kérdés: Le szeretném menteni a gyári rom-ot a leírás alapján, de így nem tudom belefogjak-e?
Köszönöm szépen előre is a válasz(okat)!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest