Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFL#13
tag
válasz
superecneB #100 üzenetére
A baj ,hogy cod esetén a PB a skripteket nem tudja szűrni, mert nincs értékük. A szűrő a változók értékét vizsgája, hogy fasle(0) vagy true(1) ill. hogy a megengedett tartományba esnek e. Persze logban látszik ,de annak a mindennapi böngészése nem embernek való.
Ez a nagyon kiábrándító.
Soha nem felejtem el a killcam bugot az uo-ban, azzal sem tudtál semmit sem kezdeni, mert ugye értéke az nincs. Maximum ha láttad ,akkor kiraktad az aki használja,de szűrni képtelenség. És sajnos az egyszerűsége miatt(mivel alig pár parancs) minden 12 éves tudta használni, és nem is habozott megtenni. (demon is látszik amúgy)
Ezek után van még értelme az egésznek? -
NFL#13
tag
Lehet tévedek ,mert már nagyon régen játszottam utoljára. De emlékeim szerint a PBBans-os alap cfg szűrő is kirakott ezért(bár sajnos ban-t nem adott érte
) , ami ugye hivatalos.
Persze, én pár száz sorral kibővítettem. De mivel vannak olyan utasítások aminek nincs értéke, ezért PB nem vesz róla tudomást. Ezt csak log-ban lehet utólag megnézni, és elmondom ,hogy eredeti PBBans-os szerveren 10-ből 5-nél volt egy kis nyalánkság a log alapján.
Emiatt úgy kiábrándultam ,hogy fogtam magam és egyből eladtam a játékot. És soha többé nem szeretnék vele játszani. -
NFL#13
tag
válasz
Synthwave #54 üzenetére
Ugyanarról beszélünk mind a ketten. így van ahogy mondod.
Én mint mondtam azokra a beállításokra gondoltam ,amit nagyban befolyásolják a játék képi megjelenését és a fizikáját. A különböző apróbb segédletekről nem is beszélve.Én a fent említett durva módosításokat nem azonosítom a WH-val, de számomra nem különb semmivel az aki ilyen eszközökkel él, mint aki WH-zik.
A tájékozatlanság sok tévhitet szül és sok problémát okoz. Amíg egy 12 éves gyerek előbb megtanulja cfg-ben színezni az ellenfelet, mint azt ,hogy hogyan kell egy mikrofont beállítani, addig ez nem fog változni soha.
-
NFL#13
tag
válasz
Synthwave #43 üzenetére
A probléma ott kezdődik ,hogy sokan nem ismerik a tisztességes verseny fogalmát.
Nem csak személyes komfortod megteremtésére lehet használni azokat a bizonyos parancsokat. Azért ennek a cfg mókuslásnak több szintje van. Nem is a kényelmet szolgáló beállításokról van szó. Hanem amivel jobban látja a másikat (textúra butítás, színezés) vagy kisebb-nagyobb "segítő" scriptek (gyors töltéstől kezdve a teleportig).
Én ezekről beszéltem, az hogy te a gázpedálra rakod a lövés gombot az nem ide tartozik.Ne keverd a szoftver és a hardvert. Az más tészta. Egy normális versenyen az is egyezhet, de a cfg mindenképpen (persze bill. kiosztás és stb... az nem).
Ha soha nem csaltál, akkor tudhatod ,hogy milyen tisztességesen játszani.
Sajnos én azt tapasztaltam ,hogy magyar viszonylatban elfogadott a CFG bárminemű módosítása...
-
NFL#13
tag
"úgy állítod be,hogy csak a kiválasztottaknak volt lehetőségük mokolni,pedig baromira megtehette mindenki"
Persze mindenki megteheti, de nem mindenkinek van hozzá gyomra...szóval itt a felfogáson kéne változtatni. Én is tudtam volna olyat beleírni , amit az atyaúristen sem vett volna észre, de mégsem tettem. Szerinted miért lehet ez ?
"És bizonyos szint után megkövetelte magát a dolog.Gondolj csak bele mi megy más sportokban."
Ezért is nem foglalkozom már "komolyabban" egy játékkal.
-
NFL#13
tag
Sajnos a PB nevezetű "programmal", nem mindent lehet kiszűrni. Én mikor megláttam miket nem szűr és ,hogy milyen egyszerű kijátszani, akkor abban a pillanatban örökre abbahagytam az egész játékot.
Szóval nagyon sok CFG-ben buherálható dolog van ,amit nem lehet szűrni. Nem írok példát ,mert nem akarok tippeket adni(bár aki jobban benne van ezekben ,azok úgy is tudják miről beszélek).
Persze a CFG-től senki nem lesz ügyesebb vagy tehetségesebb, de mindenképpen előny a másikkal szemben. Ami finoman szólva is hányingert keltő. Ha ugyanaz a játékos az alap és a megpiszkált CFG-vel is megy egy-egy kört, akkor észrevehető a különbség. És ez így nem fair.
Mondok egy példát és talán jobban kijön ,hogy mit is akarok mondani.
Pl.: Az olimpián Michael Phelps olyan úszódresszt használt ,amivel több tized másodperc előnyt jelent fordulónként viselőjének. Akkor őt minek neveznétek? (a dopping az más kérdés)
Szabály (akkor még) nem volt rá.
Szóval mondhatja azt ,amit a CFG használok is mindig szajkóznak ,hogy "nem tiltotta semmi...mindenki használná ,ha értene hozzá...te azért nem élsz vele ,mert hülye vagy hozzá...az összes haverom használja...Én nem akarok senkit sem bántani ,de lássunk tisztán. A CFG-vel való előny szerzés másokkal szemben, egy undorító dolog. És értelmetlenné teszi az online játékot.
Nézzen mindenki magába és döntse el ,hogy mi helyes,fair és mi nem az!
Köszöntem a lehetőséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest