- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
Szerintem, mielőtt folytatnád a dolgot, jó lenne egy hoszabb hangvételű cikket szentelned az objektum orientáltságnak.
Elmagyarázni mi az a metódus/függvény, adattagok, hogyan is kell egyáltalán elképzelni egy adott programot, akár a Hello World-öt is.Mert okés, hogy include, meg ezt azt használod. De mennyivel jobb lenne, ha az alapot leadva már úgy magyaráznád a progit, hogy télleg értik minden apró részletét, és később sem kell órákat magyarázkodni, meg visszautalni ha már egy korrektebb proginál előjönnek a függvényhívások, leszármaztatás, paraméterátadások, pointer, referencia, objektum létrehozás, stb stb.
Amúgy támogatom a kezdeményezést én is. Érdekes, és te is sokat tanulhatsz belőle. Mondjuk én egy olyan sorozatot is szívesen látnék, ahol nem programozási nyelvet magyaráznak, hanem néhány feladat nyelvfüggetlen megoldását veséznék ki, programozási gondolkozást (logikát) bővítve. (remélem ez a vége nem volt értelmetlen
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest