- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
Ááá most nyáron vettem Clip-et
Akkor még nem tudtam hogy jön a +
Tetszik, tényleg kijavítottak jó pár hibát, a micro SD slot pedig must have-vé teszi a kis gépet
A Clip-em 8 gigás de még így is alig tudok rá flac-et tenni, túl hamar telemegy, tudnék mit kezdeni 24 gigával
A szögletesítés annyira nem tetszik, de pozitív hogy nincs világítása, nekem is égeti a szemem sötétben...
Egyébként én jól be tudtam rajta lőni az EQ-t, sokkal szebben szól mint flat-en, (szerintem) de tény hogy sokat változtat egy lépcsőfok is...
A power gomb tetszik, a hold már kevésbé (nem mintha használnám) hangerőgomb helyett viszont el tudnék képzelni valamiféle potmétert, jobb lenne csavargatni
Egy kérdésem van: replay gain-t tud kezelni? ha igen, megszületett a tökéletes mp3 lejátszó
Összességében nem hoz annyi plusz-t hogy lecseréljem most, de ki tudja mi lesz még
és csatlakozom az előttem szólóhoz: Címlapra veleMOD: visszavonom, ha jó áron elmegy a clip, jöhet a +
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...kicsi a bors és most még erősebb.... Amikor 2007-ben, egy szép őszi napon, felpakolták a boltok...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest