- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Hogyan adhatnám ki az autóm karosszériáját mint reklámfelület, van erre lehetőség?
Mivel elég sokat használom (pizzafutárkodom), ezért plusz bevétel reményében lematricázhatnák az autómat.
Van erre lehetőség? -
-
Dr. Romano
veterán
Ha TV-t nézel akkor az időt ne a reklámokkal töltsd. Igaz nem lehet előlük menekülni, hisz negyed óránként a NGC és a Discovery adását is megszakítják ezekkel, így kevésbé lehet élvezni az Alaszkai raktárvadászok és mérnöki gyáróriások a bering tengeren című "kedvenceket"...
-
-
-
Mondom hátulról mutatták... Nőt láttál már??
"Egy meztelen novel akit csak hatulrol mutatnak abszolut nincs gond. Feneket lat a strandon is."
Hát nem tudom. Egy kislányra vigyáztunk az asszonykával. Gondoltam, hogy mondom neki, hogy ne tartsa természetesnek, hogy vannak nők, akik csak úgy ruha nélkül sétálgatnak a TV-ben. De aztán nem mondtam...Nem vagyok prűd, strandon is előfordulok, de ribit nevelni a lányokból... Az nagyon nem tetszik!
-
mephi666
nagyúr
az nem, hátulról mutatták tusolás közben, ha jól rémlik és volt belőle több változat is
...semmi gond nem volt vele... lényegében semmit nem mutatott, de ruha az nem volt rajta... legalább 10-15 éve ment a reklám, ha már tippelgetünk... (és én is inkább ezt nézném, mint a sok prosztatagyógyszer meg hashajtó-hasfogó-fingűzőreklámot)
-
Nem, max. 9 éve volt. Nézz utána, én a munkahelyemről most nem tudok.
Hátulról mutattak egy sétáló nőt kb. 1-2 s-ig. Egyszer láttam, de határozottan úgy tűnt, hogy nincs rajta semmi. -
Csak ennyit tudok erre mondani: A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét
-
-
Jobb, mint amikor főműsoridőben full meztelen nős Fa tusfürdőreklám ment (este 6-kor)...
Akinek meg nincs szüksége ennyi gyógyszerre, az van ennyira egészséges, hogy felveszi az őt érdeklő műsorokat a set top boxra, és reklám nélkül nézi vissza.
-
mephi666
nagyúr
nem kell rá hallgatni: 10+ éve ugyanott melózok és eddig összesen talán 5 napot voltam táppénzen, amiből az egyik alkalom 7-8éve egy durva influenza volt 39 fölötti lázzal, a másik meg 5-6 éve valami hányós-fosós vírus, ami ellen nem sokat lehetett tenni... lábon kihordom mindig a náthát (évente 1 alkalom max), pálinka+hagyma+erőspaprika kombó általában helyreteszi, ha pedig "gyógyszer" kell, akkor coldrex max grip 1-2 napig
-
No igen, itt megint elojon a szelektiv hallas, ezt amit irsz beveszi az agya, de hiaba mondod neki naponta szazszor hogy ne szivd a cigit mert belepusztulsz es draga, raadasul budos vagy, azt leszarja. Az nem jut el az agyaig. Amilyen okos leny az ember, annyira buta is tud lenni.
-
Az is a problema a fejekben, hogy az embereknek barmi baja van, azonnal bevesz valamit, holott anelkul is rendbejonne, hisz az immunrendszer megteszi a dolgat. Szerencsere normalis a haziorvosom, legutobb mikor volt egy bakterialis fertozesem (hoemelkedes, torokfajas stbstb), mondta, hogy gyogyszerrel egy het, gyogyszer nelkul 7 nap, de ha szeretnem ir fel valamit. Azt javasolta, hogy pihenjek es kesz. Masik, hogy a virusos fertozesek ellen meg teljesen felesleges barmit is szedni. Harmadik, hogy a legkisebb hoemelkedesre, a lazra meg foleg mar kobmeter szam szedik a lazcsillapitokat. Kotelet huznak az immunrendszerrel. Pont azert emeli meg a testhomersekletet, hogy a bakteriumok szaporodasat lassitsa illetve megallitsa, de a buta barma szedi ra a gyogyszert. Negyedik, hogy az emberek szerint betegsegugy van, mert akkor foglalkoznak veled, ha beteg vagy. Mar megbocsass, de nem te magadnak kellene foglalkoznod a sajat egeszsegeddel? Hogy egeszseges maradj? Na az emberek kb 90%-a semmit sem tesz magaert, a sajat egeszsegeert.
-
Üldözési mániád van, a gyógyszergyárak jók, nem profitért, hanem az emberiség javáért dolgoznak.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
A szabalpálma kivonatot tartalmazó termékek lényegében erről szólnak. Prosztataerősítők, szedésük folyamatosan ajánlott a reklámok szerint. 😆
-
-
Redneck
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
jó biznisz a gyógyszer: feltűnt, hogy az elmúlt pár évben elszaporodtak a környéken a gyógyszertárak is... amíg 10éve volt 2-3 ebben a városrészben, most minimum duplája van... ugyanígy a tv-ben a gyógyszerreklámok... jó üzlet rávenni a népet, hogy mindenre gyógyszer az azonnali megoldás
tv-t általában úgy nézünk, hogy a kereskedelmi adókon vetített filmek "előzetesek": inkább "kikölcsönözzük" és megnézzük reklámmentesen, ha valamihez kedvet kaptunk... engem már amúgy nem is az dühít fel, hogy egy 90perces műsort reklámokkal bőven 120 fölé nyomnak, hanem hogy csomószor lényegesebb dialógus közepébe dobják be gátlástalanul a reklámot... esetleg ki is vágnak a filmből perceket
nem is tudom, mi volt amit néztünk és láttam többször korábban... jól emlékeztem a filmre és feltűnt: pár perces dialóg közepén jött a reklám, aztán a párbeszéd további része át is lett ugorva... ez az ami már undorító
-
Redneck
nagyúr
Sportot és ismeretterjesztő csatornákat szoktam nézni, de némelyiken sok reklám van.
Jól látod, nagyon sok gyógyszer reklám megy a TV-ben, némelyik felháborítóan gusztustalan, de nyilván ez a céljuk, a negatív reklám is reklám! Sőt, valószínűleg jobban megmarad az emberben.
A TV "jósok és gyógyítók" az igazán felháborítóak, börtönbe küldenék párat, és az őket alkalmazó cégeket!
-
Nalam kb 10 eve nincs bekotve sem, szoval eselyem sincs belenyulni.
-
Múltkor én is csak néztem, hogy mennyi gyógyszerreklám. Nyugdíjasok országa vagyunk, minden ehhez van idomítva. Amúgy én jókat szoktam röhögni TV-reklámokon, ahogy plakátokon is, néha oda szoktam menni elolvasni az apróbetűs részt.
-
Alpi.
addikt
Igen, ez Tv-t nem nézőként perceken belül feltűnik ! 5-böl 3 gyógyszerreklám. Ez a legnagyobb üzlet jelenleg és, hogy mennyire eredményes az agymosás, az is mutatja, hogy az állandó Tv-t nézőknek ez nem szúr szemet ! Egyébként én pl. pont a reklámok miatt nem nézek Tv-t egy évtizede legalább, egyszerűen kiborít pedig igencsak nyugodt típus vagyok.
-
kmisi99
addikt
Én 7. évnél járok TV mentesen. A mostani albérletemben ingyen és bérmentve van ~30db TV csatorna. Pár hétig "izgalmas" volt újra TV adást nézni a tudományos műsorok nagyon hiányoztak, de jóval több és hosszabb reklám lett mint régen. Hamar vettem egy Raspberry-t és csináltam belőle média központot, azóta egy másodpercet nem váltottam TV funkcióra. Totál felesleges akkor és azt nézek amit csak akarok azonnal és reklám mentesen.
-
kraftxld
félisten
A különféle őrült kamatú hitel reklámokat kihagytad
Ezek alapján az átlag magyar hitelből veszi meg a gyógyszerét.
-
RexMaximus
senior tag
Fiatalabb celkozonseget az idosebekkel ellentetben egyre kevesbe erik el tv-n keresztul. A pirulak celcsoportjai meg ugye inkabb az idosebbek. Ennyi az ok.
A fiatalabbakat meg neten bombazzak
-
-
Csapoati
nagyúr
Ez a múltkor nekem is feltűnt (másnapos "Segítség, bajban vagyok" nézés
), nagyon durva és elkeserítő valahol.
-
Lathronos
őstag
És akkor beszéljünk a hüvelygombáról, székrekedésről, és persze a prosztata problémákról is essen néhány szó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Lassan 10 éve hogy felhagytam a TV nézéssel. Szökőévente fordul elő hogy nézek valamit a TV-n. Most épp oda kapcsoltam...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest