- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Próbáltam keresgélni a hírek között, de nem bukkant fel az eset, legalábbis nem akadtam rá - ami talán olyan szempontból szerencsés, hogy nem volt elég véres ahhoz, hogy hírt csináljanak belőle.
Igen - sokan halnak meg az utakon - sokszor értelmetlenül.
Ahogyan írtam is, én sem tudom mi történt konkrétan - de igazából nem is azért született az írás, hogy ezt kiderítsem - csak virtuális papírra vetettem azt ( meglehetősen elnagyoltan ), ami a fejemben járt és jár azóta is.
Nem érdekel, hogy ki volt a hibás, nem érdekel, hogy mi történt - egyszerűen csak nyomot hagyott bennem az, ahogyan valakiért dolgoztak a mentők - egy Emberért.
PeppErKorN: Az öv fontos - és kívánom, hogy ne kelljen mindenkinek megtapasztalnia a saját bőrén, hogy miért is az
-
Verus
senior tag
Nem tudok pontos adatot - talán nem is baj - de sajnos rengetegen veszítik életüket az utakon.
Pedig mindenkit vár valaki otthon. És a legtöbbször - nem tudom itt mi történt - felelőtlenségből és bizonyítási vágyból adódik a baleset.
Ha tekintettel lenne mindenki a másikra, talán a helyzet nem lenne ennyire tragikus. Mindig rossz látni egy balesetet, pláne ha emlékeket is ébreszt a dolog.
-
PeppErKorN
tag
10 évvel ezelőtt egy árokban, az övön fejjel lefelé lógva nekem is sok minden jutott az eszembe. Azóta sem ülök úgy kocsiba, hogy be ne kötném magam.
Ti se feledjétek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest