- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Próbáltam keresgélni a hírek között, de nem bukkant fel az eset, legalábbis nem akadtam rá - ami talán olyan szempontból szerencsés, hogy nem volt elég véres ahhoz, hogy hírt csináljanak belőle.
Igen - sokan halnak meg az utakon - sokszor értelmetlenül.
Ahogyan írtam is, én sem tudom mi történt konkrétan - de igazából nem is azért született az írás, hogy ezt kiderítsem - csak virtuális papírra vetettem azt ( meglehetősen elnagyoltan ), ami a fejemben járt és jár azóta is.
Nem érdekel, hogy ki volt a hibás, nem érdekel, hogy mi történt - egyszerűen csak nyomot hagyott bennem az, ahogyan valakiért dolgoztak a mentők - egy Emberért.
PeppErKorN: Az öv fontos - és kívánom, hogy ne kelljen mindenkinek megtapasztalnia a saját bőrén, hogy miért is az
-
Verus
senior tag
Nem tudok pontos adatot - talán nem is baj - de sajnos rengetegen veszítik életüket az utakon.
Pedig mindenkit vár valaki otthon. És a legtöbbször - nem tudom itt mi történt - felelőtlenségből és bizonyítási vágyból adódik a baleset.
Ha tekintettel lenne mindenki a másikra, talán a helyzet nem lenne ennyire tragikus. Mindig rossz látni egy balesetet, pláne ha emlékeket is ébreszt a dolog.
-
PeppErKorN
tag
10 évvel ezelőtt egy árokban, az övön fejjel lefelé lógva nekem is sok minden jutott az eszembe. Azóta sem ülök úgy kocsiba, hogy be ne kötném magam.
Ti se feledjétek!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Átlagos napnak indult - olyannak, amitől tucatból egy érzése támad az embernek este, amikor végiggondolja a nap...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest