Hirdetés
- HThomas: Outcast
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Próbáltam keresgélni a hírek között, de nem bukkant fel az eset, legalábbis nem akadtam rá - ami talán olyan szempontból szerencsés, hogy nem volt elég véres ahhoz, hogy hírt csináljanak belőle.
Igen - sokan halnak meg az utakon - sokszor értelmetlenül.
Ahogyan írtam is, én sem tudom mi történt konkrétan - de igazából nem is azért született az írás, hogy ezt kiderítsem - csak virtuális papírra vetettem azt ( meglehetősen elnagyoltan ), ami a fejemben járt és jár azóta is.
Nem érdekel, hogy ki volt a hibás, nem érdekel, hogy mi történt - egyszerűen csak nyomot hagyott bennem az, ahogyan valakiért dolgoztak a mentők - egy Emberért.
PeppErKorN: Az öv fontos - és kívánom, hogy ne kelljen mindenkinek megtapasztalnia a saját bőrén, hogy miért is az

-
Verus
senior tag
Nem tudok pontos adatot - talán nem is baj - de sajnos rengetegen veszítik életüket az utakon.
Pedig mindenkit vár valaki otthon. És a legtöbbször - nem tudom itt mi történt - felelőtlenségből és bizonyítási vágyból adódik a baleset.
Ha tekintettel lenne mindenki a másikra, talán a helyzet nem lenne ennyire tragikus. Mindig rossz látni egy balesetet, pláne ha emlékeket is ébreszt a dolog.
-
PeppErKorN
tag
10 évvel ezelőtt egy árokban, az övön fejjel lefelé lógva nekem is sok minden jutott az eszembe. Azóta sem ülök úgy kocsiba, hogy be ne kötném magam.
Ti se feledjétek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Star Trek
- HThomas: Outcast
- DJI topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- Összeszerelve vagy darabjaiban eladó Ryzenn9900X új gamer setup..
- Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs