Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Próbáltam keresgélni a hírek között, de nem bukkant fel az eset, legalábbis nem akadtam rá - ami talán olyan szempontból szerencsés, hogy nem volt elég véres ahhoz, hogy hírt csináljanak belőle.
Igen - sokan halnak meg az utakon - sokszor értelmetlenül.
Ahogyan írtam is, én sem tudom mi történt konkrétan - de igazából nem is azért született az írás, hogy ezt kiderítsem - csak virtuális papírra vetettem azt ( meglehetősen elnagyoltan ), ami a fejemben járt és jár azóta is.
Nem érdekel, hogy ki volt a hibás, nem érdekel, hogy mi történt - egyszerűen csak nyomot hagyott bennem az, ahogyan valakiért dolgoztak a mentők - egy Emberért.
PeppErKorN: Az öv fontos - és kívánom, hogy ne kelljen mindenkinek megtapasztalnia a saját bőrén, hogy miért is az

-
Verus
senior tag
Nem tudok pontos adatot - talán nem is baj - de sajnos rengetegen veszítik életüket az utakon.
Pedig mindenkit vár valaki otthon. És a legtöbbször - nem tudom itt mi történt - felelőtlenségből és bizonyítási vágyból adódik a baleset.
Ha tekintettel lenne mindenki a másikra, talán a helyzet nem lenne ennyire tragikus. Mindig rossz látni egy balesetet, pláne ha emlékeket is ébreszt a dolog.
-
PeppErKorN
tag
10 évvel ezelőtt egy árokban, az övön fejjel lefelé lógva nekem is sok minden jutott az eszembe. Azóta sem ülök úgy kocsiba, hogy be ne kötném magam.
Ti se feledjétek!
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest