Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Próbáltam keresgélni a hírek között, de nem bukkant fel az eset, legalábbis nem akadtam rá - ami talán olyan szempontból szerencsés, hogy nem volt elég véres ahhoz, hogy hírt csináljanak belőle.
Igen - sokan halnak meg az utakon - sokszor értelmetlenül.
Ahogyan írtam is, én sem tudom mi történt konkrétan - de igazából nem is azért született az írás, hogy ezt kiderítsem - csak virtuális papírra vetettem azt ( meglehetősen elnagyoltan ), ami a fejemben járt és jár azóta is.
Nem érdekel, hogy ki volt a hibás, nem érdekel, hogy mi történt - egyszerűen csak nyomot hagyott bennem az, ahogyan valakiért dolgoztak a mentők - egy Emberért.
PeppErKorN: Az öv fontos - és kívánom, hogy ne kelljen mindenkinek megtapasztalnia a saját bőrén, hogy miért is az

-
Verus
senior tag
Nem tudok pontos adatot - talán nem is baj - de sajnos rengetegen veszítik életüket az utakon.
Pedig mindenkit vár valaki otthon. És a legtöbbször - nem tudom itt mi történt - felelőtlenségből és bizonyítási vágyból adódik a baleset.
Ha tekintettel lenne mindenki a másikra, talán a helyzet nem lenne ennyire tragikus. Mindig rossz látni egy balesetet, pláne ha emlékeket is ébreszt a dolog.
-
PeppErKorN
tag
10 évvel ezelőtt egy árokban, az övön fejjel lefelé lógva nekem is sok minden jutott az eszembe. Azóta sem ülök úgy kocsiba, hogy be ne kötném magam.
Ti se feledjétek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest