- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hackware
csendes tag
Nekem is B5e modellem van, sok évig hánykolódott aztán rászántam magam. Sajnos a kis ram és flash méret miatt az alap felhasználásán kívül nem sok dologra volt jó.
Elkezdtem site to site kapcsolatok építésével foglalkozni, és arra gondoltam milyen jó lenne egy ilyen low budget eszközt átalakítani "vpn kliens" - nek, és a fizikai portokat távolra csatlakoztatni így. Kitaláltam nagy merészen hogy nagyobb spi flasht forrasztok bele, amit meg is tettem (előtte egy Ch341a programozóval dumpoltam backupnak). Vissza írtam a mentett OW firmware-t az új 8Megás flash-re, és vártam a csodát naivan. Nem lett nagyobb a használható tárhely. Aztán fórumtúrás után fordítottam magamnak egy saját firmwaret ami kihasználja a teljes flash-t. Így már felment a zerotier.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest