Évek óta vártam már, hogy OpenWrt vagy dd-wrt legyen a routeremen, köszönöm az írást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Bevezetés a wokok világába
- Elemzés IGP-k az APU-k ellen
- Elemzés CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Tudástár Okos Otthon kezdőknek
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Kampó:] Olcsó bluetooth hangszórócska.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [FireFox1996:] 2023-as őszi fórum peca
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
plüssgrizzly
csendes tag

Pubszon
veterán
Van 2 ilyen routerem is!
Még az is lehet, hogy neki álok.
Köszi!
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...

btz
addikt
Érdemes. Nekem azóta van funkciója, a gépnek, mivel tudom wifi vevőként használni (wifin veszi a hálózatot és elosztja a rá vezetékkel kapcsolódó pc-nek és smart tv-nek, média boxnak). Addig csak a szekrényben porosodott.
De elég veszélyes üzem! Resetelni nem let, ha kizárod magad a rendszerből, akkor csak seriallal lehet hozzáférni (forrasztással jár)
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ

btz
addikt
Van valaki, akinek a CC verzió felment? Ez!
ⓑⓣⓩ

btz
addikt

eladohardver
őstag
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Tessék jönni ET-zni! \connect et.sytes.net COD szerverek: https://cod.g-shoots.hu

eladohardver
őstag
semmi semmi csak valamit be írtam ami nyilvánvaló volt a cikkedben csak átfutottam rajta. Amúgy most mi a helyzet ezzel a dologgal ? OPENwrt B5 ön .. Nem azt írja ez az oldal h minden frankón műxik azzal a módszerrel amit leír? Kicsit félnék neki állni ebben a fáradt álapotomban router frissítésnek mert félek valamit el tolnék(félreértelmeznék angolul) és nem lenne vissza út...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Tessék jönni ET-zni! \connect et.sytes.net COD szerverek: https://cod.g-shoots.hu

btz
addikt
Nekem is frankón működött, de csak úgy ahogy én raktam fel. De azóta már eladtam ezt a routert.
ⓑⓣⓩ

Oltcit
friss újonc
Nekem is, jó hogy ilyen hibás firmware van fent amitől kvázi kuka lesz a router...

Hackware
csendes tag
Nekem is B5e modellem van, sok évig hánykolódott aztán rászántam magam. Sajnos a kis ram és flash méret miatt az alap felhasználásán kívül nem sok dologra volt jó.
Elkezdtem site to site kapcsolatok építésével foglalkozni, és arra gondoltam milyen jó lenne egy ilyen low budget eszközt átalakítani "vpn kliens" - nek, és a fizikai portokat távolra csatlakoztatni így. Kitaláltam nagy merészen hogy nagyobb spi flasht forrasztok bele, amit meg is tettem (előtte egy Ch341a programozóval dumpoltam backupnak). Vissza írtam a mentett OW firmware-t az új 8Megás flash-re, és vártam a csodát naivan. Nem lett nagyobb a használható tárhely. Aztán fórumtúrás után fordítottam magamnak egy saját firmwaret ami kihasználja a teljes flash-t. Így már felment a zerotier.
bejegyzés Openwrt telepítés D'Link DIR-600 B5 -re
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- IKEA PAX Gardrób rendszer !!!Féláron Eladó!!!
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- LG 34GP950G Ívelt Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Nano IPS/180hz/1ms/G-sync Ultimate/HDR600
- Új Lenovo ideapad 5 14ALC05 Fémházas Ultrabook -25% 14" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- EDIFIER MR4 Studio monitor hangfal pár, nagyon keveset használt, garancia 2025.7. -ig