Hirdetés

2022. augusztus 9., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2) cinemazealot


cinemazealot
addikt

Én ezt a Lightbox plugint szoktam használni, mert szerintem kényelmesebb: ugyan nincsenek előnézeti képek, de a nagy kép bezárásához nem kell pontosan a jobb-felső sarokban lévő ×-re kattintatnom, hanem kattinthatok bárhova a kép köré, vagy elég ha leütöm az ESC-et (ez egyébként .

Érdemes lenne megfontolni a Bootstrap (vagy más hasonló reszponzív könyvtár) használatát is (ez HTML+CSS+JS/jQuery tudásra gyúr inkább), így mobil eszközön is képes lehetsz kényelmesen olvasható webes tartalmat generálni.

Hajrá! :)

Én majd feldolgozni szeretném a webkamera képét feldolgozni szerver oldalon (lehetőleg valós időben) az alábbi kérdések megválaszolására:

- Milyen idegen macska zabálja fel a mi macskánk kajáját?
- Mennyivel megy az egyébként 30-as korlátozással ellátott utcánkon átszáguldó autó?
- Le tudom-e olvasni a fenti autó rendszámát?
- Lejárt-e már a pincében zakatoló mosógép?
- Jelez-e valami hülyeséget a UPC szintén a pincében lévő (állandóan újraindítandó) routere?
stb. :)

[ Szerkesztve ]

(#3) btz válasza cinemazealot (#2) üzenetére


btz
addikt

Remek Lightbox, ha lesz időm jobban átnézem. Az általam használt boxot is meg tudnám csinálni, hogy kikapcsoljon ha a kép mellé kattintok vagy az esc-re. Ha megnézed az enyémbe billentyűparancsokat is tettem, ezáltal a nyíl billentyűk segítségével navigálhatok a képek között.

Responsivan építtettem fel a dolgot mert én magam is sokat használom telefonról és tableteről. Az én ízlésemnek egyelőre megfelel, amúgy már rengeteg újítást raktam bele a blogpost megírása óta :)

Responsive kamera lista. A mappákban található képekeó számlálójábal. Gombokkal a kamera törléséhez, nézéséhez, az utolsó uploadolt kép adatai a kék gomb alatt, illetve title mezőben. (Ezt is majd LIGHTBOXOSÍTANI akarom)

A Camreader is teljesen responsive lett. Nagy betűvel van kiemelve a kép sorszáma, vastagan szedve a képfájl neve, alatta pedig a dátum.

Nem tudom pontosan milyen módon szeretnéd feldolgozni szerveroldalon a kamera képeket, illetve milyen feldolgozási funkciókat lehetne létrehozni a macskakaja tolvaj macska lefülelésére :D Az én kameráim mozgást rögzítenek, így könnyen kikereshető egy egy esemény. :)

ⓑⓣⓩ

(#4) btz


btz
addikt

El is végeztem a szükséges módosítást a /view/js/core-modal.js fájlban. Így mostmár ki lehet lépni ESC-el is a modal nézetből. :)

[ Szerkesztve ]

ⓑⓣⓩ

(#5) btz


btz
addikt

Ma végre volt időm hozzáadni a kameralista fájlhoz az editorgombot és modalt és a delete modal körül is rendet raktam.

alt="" title=""

alt="" title=""

Egyelőre még csak ilyen gagyi a szerkesztő popup. :)

Az ehhez kapcsolódó php akciót még nem gyártottam le, így ez még egy nem működő funkció.

[ Szerkesztve ]

ⓑⓣⓩ

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.