- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Skype adatvesztés
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Ma végre volt időm hozzáadni a kameralista fájlhoz az editorgombot és modalt és a delete modal körül is rendet raktam.
Egyelőre még csak ilyen gagyi a szerkesztő popup.
Az ehhez kapcsolódó php akciót még nem gyártottam le, így ez még egy nem működő funkció.
-
btz
addikt
El is végeztem a szükséges módosítást a /view/js/core-modal.js fájlban. Így mostmár ki lehet lépni ESC-el is a modal nézetből.
-
btz
addikt
válasz
cinemazealot #2 üzenetére
Remek Lightbox, ha lesz időm jobban átnézem. Az általam használt boxot is meg tudnám csinálni, hogy kikapcsoljon ha a kép mellé kattintok vagy az esc-re. Ha megnézed az enyémbe billentyűparancsokat is tettem, ezáltal a nyíl billentyűk segítségével navigálhatok a képek között.
Responsivan építtettem fel a dolgot mert én magam is sokat használom telefonról és tableteről. Az én ízlésemnek egyelőre megfelel, amúgy már rengeteg újítást raktam bele a blogpost megírása óta
Responsive kamera lista. A mappákban található képekeó számlálójábal. Gombokkal a kamera törléséhez, nézéséhez, az utolsó uploadolt kép adatai a kék gomb alatt, illetve title mezőben. (Ezt is majd LIGHTBOXOSÍTANI akarom)
A Camreader is teljesen responsive lett. Nagy betűvel van kiemelve a kép sorszáma, vastagan szedve a képfájl neve, alatta pedig a dátum.
Nem tudom pontosan milyen módon szeretnéd feldolgozni szerveroldalon a kamera képeket, illetve milyen feldolgozási funkciókat lehetne létrehozni a macskakaja tolvaj macska lefülelésére
Az én kameráim mozgást rögzítenek, így könnyen kikereshető egy egy esemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Készítettem egy PHP alapú alkalmazást, amivel IP kamerák által FTP-n feltöltött képeket lehet kilistázni generált,...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest