Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djzotya1983
tag
válasz dpeti86 #4798 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy a vdsl, vdsl 2 sebessége (hatékonysága) függ a dslam leterheltségtől, és
1 km enként nagyot zajosodik a jel, hatásossága max 2-3 km ahol még pl a 30-35 mbit elmegy feltétele hogy a vonal zajossága ne lépje túl a -18dbm et... Itt 2 érpáron a 60 mbit elérhető. Az ADSL analóg változata teljesen más technológia kisebb csomagveszteséggel, és elvihető akár a dslamtól 5-6 km rre is sebességcsökkenés nélkül. Nekem a vdsl 2 es korszakban az 50-50 mbits/s elment de cserébe a vonalam már már a szakadás határán volt, és nem egyszer meg is szakadt, aztán a dslam lejjeb vette a sebességet 35-35 mbire vonalanként ekkor a jelminőség duplájára ugrott, és én "csak" 1.5 km rre voltam a dslamtól...
A kötésektől is sok függ, mennyire zajos majdan a vonalad, evidens minél zajosabb annál kevesebb vihető át rajta még a vdsl 2 esetében is. A megoldás mindenképpen az optika.. Azért nálad ha már megkezdték, akkor talán hamarosan lesz ilyen neted..[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Hát igen, 30/1-es netem volt már 2012-ben is, szóval igen ez lemaradás.
Itt meg nem is tudtam, szinte hogy jön az optika, csak egyszercsak január elején bedobták a semmiből, hogy már van T-s optika is.
De hogy a vodafone tudta előre, az tuti, mert kb 5 nappal előtte hívtak fel, és erőltettek rám további 1 év hűséget, ráadásul olyan erőszakosan, hogy gyanút foghattam volna (és tetejébe még árat is emeltek).
(most épp 299/15-öt futott a 300/20-as net)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Sirandrish
legenda
Tiszalökön én is 30as nettel szerencsétlenkedek..
Persze pont tegnap jött az újsággal egy egész oldalas T-s hirdetés hogy válts Tiszalökön szupergyors netre..
Nem tudom nekik mi számít szupergyorsnnak, vagy esetleg a központban van 3 lakás ahol valóban elérhető...nem tudom.
Bár röhej hogy egy ilyen kis településen belül is vannak különbségek..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest