- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyslay
aktív tag
válasz
fripi9608 #5200 üzenetére
Én azt tudom mondani, hogy amikor a szerelő ügyködött valamit a már korábban az oszlopokon elhelyezett adepterekkel, akkor megkérdeztem hogy mizu, amire azt mondta hogy részükről fizikailag ez az utolsó mozzanat ezután már csak a hatósági engedélyezesek vannak hátra. Kb 1 - 1.5 hét volt utána. (Telekomnál)
-
Matrox1995
tag
válasz
fripi9608 #4500 üzenetére
Üdv!
Hát én annyit láttam 31-én reggel, hogy a Pataki úton (A Lidl után a 37-es felé) volt több munkás, és az oszlopra húztak valamilyen kábelt, a Pr-Telecom kábele alá (?). A kábelt pedig egy teherautóban lévő kábeldobról húzták ki.
Viszont jóval vastagabbnak tűnt, mint egy optika, szóval lényegében fogalmam sincs mit húztak. -
Akosman
aktív tag
válasz
fripi9608 #4093 üzenetére
Nálunk 2020.10.30. Tuti nem lesz kész,mert az országos főgerinc amit elhoznak a faluba,még csak tervezés,és engedélyeztetés alatt van. A helyi hálózat már itt is kiépült. Kérdezz rá emailben mit mondanak mikorra tervezik az indítást. Messengeren is szoktak válaszolni,de emailban pontosabb választ kapsz.
-
madagaszkar
tag
válasz
fripi9608 #774 üzenetére
Nálunk a Szamosnet Kft. - Fehérgyarmati járás - 1 éve 2017. novemberében húzta be az optikát és szerelte fel az elosztó dobozokat és azóta semmi nem történt! A honlapjuk egy rakás ..., az indulásról semmi hír azóta sem.
Ez év májusban kérdeztem őket, akkor azt mondták, hogy július közepén indulnak, persze nem így lett. Következő alkalom a honlapjuk szerinti átadási időpont 08.22-e után volt, az akkori érdeklődésemre azt válaszolták, hogy szeptember vége-október eleje és indul a szolgáltatás. Persze a mai napig nem történt semmi. Vannak olyan települések a járásban, ahol még csak a napokban kapták meg az építési engedélyeket. A pályázati kiírásban a tervezett átadási határidő a honlapjuk tanúsága szerint 2018.08.22.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest