Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz fripi9608 #774 üzenetére
Nálunk a Szamosnet Kft. - Fehérgyarmati járás - 1 éve 2017. novemberében húzta be az optikát és szerelte fel az elosztó dobozokat és azóta semmi nem történt! A honlapjuk egy rakás ..., az indulásról semmi hír azóta sem.
Ez év májusban kérdeztem őket, akkor azt mondták, hogy július közepén indulnak, persze nem így lett. Következő alkalom a honlapjuk szerinti átadási időpont 08.22-e után volt, az akkori érdeklődésemre azt válaszolták, hogy szeptember vége-október eleje és indul a szolgáltatás. Persze a mai napig nem történt semmi. Vannak olyan települések a járásban, ahol még csak a napokban kapták meg az építési engedélyeket. A pályázati kiírásban a tervezett átadási határidő a honlapjuk tanúsága szerint 2018.08.22.! -
Akosman
aktív tag
válasz fripi9608 #4093 üzenetére
Nálunk 2020.10.30. Tuti nem lesz kész,mert az országos főgerinc amit elhoznak a faluba,még csak tervezés,és engedélyeztetés alatt van. A helyi hálózat már itt is kiépült. Kérdezz rá emailben mit mondanak mikorra tervezik az indítást. Messengeren is szoktak válaszolni,de emailban pontosabb választ kapsz.
-
Matrox1995
tag
válasz fripi9608 #4500 üzenetére
Üdv!
Hát én annyit láttam 31-én reggel, hogy a Pataki úton (A Lidl után a 37-es felé) volt több munkás, és az oszlopra húztak valamilyen kábelt, a Pr-Telecom kábele alá (?). A kábelt pedig egy teherautóban lévő kábeldobról húzták ki.
Viszont jóval vastagabbnak tűnt, mint egy optika, szóval lényegében fogalmam sincs mit húztak. -
greyslay
aktív tag
válasz fripi9608 #5200 üzenetére
Én azt tudom mondani, hogy amikor a szerelő ügyködött valamit a már korábban az oszlopokon elhelyezett adepterekkel, akkor megkérdeztem hogy mizu, amire azt mondta hogy részükről fizikailag ez az utolsó mozzanat ezután már csak a hatósági engedélyezesek vannak hátra. Kb 1 - 1.5 hét volt utána. (Telekomnál)
[ Szerkesztve ]
"embertelen ember munka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android szakmai topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások